Legfrissebb hírek

Búcsút vehetünk az egyik legnagyobb címletű pénztől

Az EU tagországainak eltérő szabályozása számos multinacionális vállalat számára teremtette meg az adókerülés lehetőségét. Most azonban változhat a helyzet, aminek az 500 eurós bankjegy is áldozata lehet.

Fotók: ők erőszakoltak meg egy 17 éves lányt Debrecenben

Egy 17 éves lányt rángatott be egy lépcsőházba és zaklatott szexuálisan három fiú Debrecenben, a 10. emeletre vitték fel a lányt, és aztán félmeztelenül hagyták ott. Az egyik lakó talált rá, ő hívta a rendőröket. Mindhárom fiút elfogták, fotók is készültek erről.

Lázárnak szerencséje van, de dőlnek róla a pletykák a Fidesz belső köreiből - Lázár János-pályakép a friss VH-...

Áruló vagy élmunkás - Lázár János pályaíve. - Glória vagy selyemzsinór nem tudni, miképp végződik a közigazgatás átalakítása. - Mindegyik szövetségesének hátat fordított, most a miniszterelnököt zsarolja. - Rogán Antal épp egy 3500 milliárdos szektor lenyúlásával akarja beelőzni. - Így megy előre Lázár János. - A politikusról részletes pályakép jelent meg a friss VH-ban.

Ő Nemcsák Károly új barátnője

Máris rátalált a szerelem Nemcsák Károlyra? Forrás: Nők Lapja Café: Ő Nemcsák Károly új barátnője

Élő közvetítés: kapcsoljuk a pedagógus tüntetést

Több ezer embert várnak a pedagógusok tüntetésére Budapestre. A tiltakozók 11 órától a Kossuth téren demonstrálnak, a Tények.hu élőben kapcsolja a helyszínt.

Pucérra vetkőzött a kamerák előtt Charlize Theron! Mindenét megmutatta

Ledobta a ruháit a szerep kedvéért.

Nagyon fájdalmas lépésre készülnek az osztrákok

Akár a magyar munkavállalókat is érinti az, amire Ausztria készül, korlátoznák ugyanis a Kelet-Európából érkezők munkavállalását.

Hat év után vették észre, hogy nem jár be dolgozni

Egész éves fizetésének megfelelő büntetést kapott az a spanyol férfi, aki már hat éve nem járt a munkahelyén - miközben a főnökeinek fel sem tűnt a hiánya.

Így vitték el a debreceni lányt, hogy megerőszakolják

A Tények birtokába jutott az a térfigyelő kamera felvétel, amelyen az látszik: a három debreceni tizenéves fiú hogyan vitte el a pláza mellől a 17 éves lányt, akit utána egy lépcsőházban akartak megerőszakolni és kirabolni.

Így néz ki a tökéletes nő: mutatjuk a 2016-os ideált tetőtől talpig

Ismert nők testrészeiből állították össze az ideális nő testét. Nézd meg, milyen lett!

A Dal, 2016: Sokkot kapott Oláh Gergő

Szorult helyzetbe került a A Dal című műsorban Oláh Gergő, aki sokkot kapott, amikor megtudta, hogy mi történt. Forrás: Nők Lapja Café: A Dal 2016: Sokkot kapott Oláh Gergő

"Még ma el kell zavarni ezt a brancsot" Élőben a Kossuth térről

Nagygyűlést szerveztek a pedagógusok, mert a kormány nem tárgyal érdemben az átfogó oktatási reformról. A tiltakozáshullámot a miskolci Herman Ottó Gimnázium indította el, amihez eddig közel 800 intézmény, valamint 30 ezer magánszemély csatlakozott. 10 óra előtt több mint kétezren gyűltek össze.

18+: Meztelen nők maszkban - fotók

Miért takarjuk el ruhákkal a testünket, és miért hagyjuk szabadon a fejünket? Ez a kérdés mozgatta Ben Hopper fotográfust, amikor a Meztelen nők maszkban című sorozatát fényképezte.Forrás: Nők Lapja Café: 18+: Meztelen nők maszkban fotók

Idd ezt az italt lefekvés előtt, és egy hónap múlva érezhetően laposabb lesz a hasad

Próbáld ki te is ezt az italt, idd vacsora helyett, és működni fog!

Gyurcsányék is összegyűlnek - Nézze itt élőben a DK kongresszust

Az ATV és az atv.hu élőben jelentkezik a Kossuth térről.

Tudtunk nélkül hallgathatják le a mobiltelefonjainkat

Egyes alkalmazások bekapcsolják a kamerát és a mikrofont - leginkább a céges telefonok sebezhetőek.

Sokkoló dolgot mondott áldozatának az őt megerőszakoló migráns 18+

Újabb szörnyű szexuális támadás sokkolta Németországban élőket. Brutális szexuális erőszak áldozata lett egy 25 éves diáklány Hannoverben. A lányt egy 37 éves algériai migráns támadta és gyalázta meg. Eközben a lány szerint végig ezt üvöltötte: Insallah, azaz Allah így akarja!. A Lara nevű áldozat megrázó beszámolója szerint a férfi hajnali ötkor támadta meg egy sötét mellékutcában, …

Ezzel töröld át a csempét: fényes lesz, és a vizet is lepergeti

Olyan szereket mutatunk, melyek tökéletesek lehetnek a csempe megtisztításához.

Kiugrott a kilencedikről a fiatal nő

A feol.hu információi szerint meghalt egy 27 éves nő, miután péntek éjszaka kiugrott a Mészöly Géza lakótelep egyik panelházának kilencedik emeletéről: az erkélyről vetette a mélybe magát.

A fiatalokat és az időseket sem kíméli a 21. század népbetegsége

A modernkor népbetegsége a stressz, nézzük, milyen következményei lehetnek, és mit tehetünk ellene.

Egy magyar cég, amelynél ismeretlen a sofőrhiány

Miközben az ország valamennyi szállítmányozással foglalkozó cége súlyos sofőrhiánnyal küszködik, a győri Innovatív Speciál Transport Kft.-nél minden autóba jut gépkocsivezető. Lipovics Tamás tulajdonos-ügyvezető igazgató szerint nincs titkuk, megbecsülik munkatársaikat. Nem is akárhogyan tehetnénk hozzá.

Elképesztően nagy mellei vannak a vékony színésznőnek

Szerencsére nem fél megmutatni kivételes testi adottságait a szépséges modell-színésznő, akinek már több mint 3 millió követője van közösségi oldalán.

Falnak rohanhat Orbán, ha ezt a brutális többséget próbálja legázolni - A Publicus-VH mérés eredményei

Elsöprő többség a tanárok mellett - Hiába tüntettek rendre a tűzoltók, a rendőrök, a hallgatók, a szociális munkások, az orvosok, az ápolók, a közmunkások, mindenki csak legyintett (még ha egyet is értett a protestálókkal): úgysem lesz ebből semmi. Az apátiából pedig a kormány profitált, a tiltakozókat szép lassan kifárasztotta, leszalámizta, és semmin nem változtatott (egyetlen kivétel akadt: az internetadó elvetése). Ám úgy tűnik, az oktatásügyben ez a stratégia nem válik be többek között azért, mert az emberek nagy része érzelmileg érintett.

Ijesztő jelek: ilyenkor vár méregtelenítésre a szervezeted!

Intő jel lehet a gyakori fejfájás, a fáradékonyság, az ingerlékenység, a fertőzések megjelenése. Ilyenkor a szervezetünk méregtele...

Csökkenti díjait az OTP

A legnagyobb magyar bank március elsejétől három-négy százalékkal viszi lejjebb a Simple számlacsomag havi díját. A fiatalabbaknak az ehhez kapcsolt kártya öt százalékkal kerül majd kevesebbe. Megnéztük, hogyan csökkenthet ekkorát az OTP, miközben akad bank, amelyik április elsejétől 5-10 százalékkal drágít.

Balatoni gigafejlesztések: körvasút, csatorna, kikötők és ami kell

A pályázatok kiírásánál, valamint a források odaítéléseknél fontos konzultációs szerepet kap a BFT. A tanács elnöke, Bóka István kifejtette, június végéig meg kell jelenniük a balatoni fejlesztésekkel kapcsolatos kiírásoknak, és 2017 június 30-ig meg kell történniük a forráslekötéseknek. Tavaly Balatonfüreden jelentették be kormányzati képviselők, hogy olyan mértékű támogatást kaphat az üdülőrégió a komplex stratégiai céljainak megvalósításához, amire a rendszerváltás óta nem volt példa. Több mint 300 milliárd forintnyi uniós és hazai forrásból a régió olyan régi álmai valósulhatnak meg, mint a balatoni körvasút, a bringaút fejlesztése, a Sió-zsilip és a Sió-csatorna rekonstrukciója, de jut a forrásból a kis- és középvállalkozói szektor támogatására, a balatoni hajózási társaság pedig 2 milliárd forintot költhet a hajóflottája megújítására, és 2 milliárdot kikötőépítésre.

Alig férnek be a Kossuth térre a tüntetők - élő

Az oktatáspolitika ellen demonstrálnak tanári és más szakszervezetek, szülők, iskolaigazgatók a Parlament előtt.

Meghalt két diáklány egy iskolában

A rendőrség az öngyilkosságot sem zárta ki. A két lány holtteste mellett megtalálták a gyilkos fegyvert is.

Éveken át a szomszédjával fizettette az áramszámlát

Egy dorogi férfi sajátosan értelmezte a rezsicsökkentést.

Bevált eszközét vetette be a kormány a tanárlázadás ellen

Tudja, mi a közös a menekülthullámban és a tanárlázadásban? Az, hogy mindkettőt valamilyen külső erők, de minimum Soros György mozgatja. A kormányzati kommunikáció most is felpörgött, hogy lejárassa és megossza a tanárokat, illetve az őket képviselő szervezeteket, civil csoportokat.

Közel a 60-hoz lett szerelmes a magyar színész! Kolléganőjével jött össze

Böröndi Tamás egy kolléganőjébe szeretett bele.

Drámai fordulat a BMW-s késelés ügyében: megszólaltak a szülők!

Egyre több kérdés tisztázódik a kedd esti Xviii. kerületi gyilkossággal kapcsolatban. B. Norbert ártatlannak vallja magát, ráadásul nem fogták el, feladta magát!

Eldurvult a Fidelitas hétvégi bulija

Durva verekedés volt a Fidelistas múlt hétvégi füzesgyarmati wellness disznóvágás elnevezésű buliján.

Ma már nem az autópiacon mennek el a kocsik

Európa meghatározó piacán, Németországban az autók közel 10 százalékát már online felületen értékesítik és az előrejelzések szerint ez a szám még növekedni fog

Két műsorvezető távozott a Music FM-től

Ketten felmondtak a Music Fm-nél, Horváth Szilárd és Balogh Tamás nem folytatja a Délutáni Road Show-t.

Árván maradt az ikerpár, összefogott a falu

Takácsi - Gyűjtést szerveztek a közelmúltban megárvult fiatal ikerpárnak a falu lakói, akik a jó ügy érdekében közel félezer játékmackót felvonultató medvenapot is tartottak.

A NASA olyan videót csinált a Napról, amire nincsenek szavak

Most teljesen jogosan mondhatjuk, hogy ilyet még nem láttunk, hiszen ahhoz, hogy hasonlót lássunk, egy éven keresztül kellett volna figyelnünk a Napot egy hatalmas távcsővel. A retinánk épsége érdekében kész szerencse, hogy a NASA ezt megteszi helyettünk, és a végeredményről egy borzalmasan látványos videót is összevágtak nekünk.

Szeretőnek lenni életveszélyes és magányos státusz

Mindegy, hogy régen történt-e, vagy mostanában. Amíg élsz, vissza tudod majd idézni, hogyan történt. A pillanatra is emlékszel, amikor megittad a keserédes, lassan ölő bájitalt, a pillanatra, amikor már nem tudtál és nem akartál nemet mondani, dehogyis akartál. Kortyoltad a mérget, sőt kértél belőle még egy pohárral, aztán még eggyel és abba sem bírtad hagyni. Menthetetlenül függő lettél, szeretővé váltál.

Kuncze: Megölték, de örüljünk, mert ezzel nőtt az egy főre eső GDP

És annak is örülhetünk, hogy elloptak egymilliárdot, mert valaki ennyivel gazdagabb lett.

Osztrák munkáért magyar bért adna Faymann a magyaroknak

Kínos visszavonulás így jellemezte Werner Faymann kancellár egy sajtóban megjelent, de hamarosan vissza is vont nyilatkozatát az osztrák Kurier. Az eredeti interjúban Faymann arról beszélt, úgy kellene megvédeni az osztrák munkaerőpiacot, hogy egy Ausztriában munkát végző magyarországi munkavállaló csak ugyanolyan bérezést kaphasson, mint hazájában. Korlátozná a Kelet-Európából érkezők hozzáférését az osztrák munkaerőpiachoz Werner Faymann [...] A Osztrák munkáért magyar bért adna Faymann a magyaroknak bejegyzés először a PestiSrácok.hu jelent meg.

Ha jó nyugdíjat akarsz, ezt írd fel a naptáradba!

Ha nincs még önkéntes nyugdíjpénztárad, akkor javasoljuk, hogy mihamarabb nyiss egyet, mert az állami nyugdíjból szerintünk nem tudsz majd megélni. Ha már van ilyened és fizettél be a számlára 2015-ben, esetleg Nyesz számlán, nyugdíjbiztosítás keretében, egészségpénztárral, vagy önsegélyező pénztárral takarékoskodtál, akkor írd fel a naptárba: az adóbevallásodban ne felejtsd el igényelni a Neked járó állami támogatást. Összeszedtük Neked a részleteket.

Kilencedikről ugrott a halálba a szombathelyi exsportoló

Öngyilkossága előtt két hónappal a terrorelhárítók vonultak ki hozzájuk, miután elbarikádozta magát. Nem kapott segítséget...

Óriási a tömeg a Kossuth téren - fotóriporterünk képei a tanártünetésről

Fotóriporterünk, Neményi Márton a Kossuth téren követi az eseményeket.

Példátlan lépésre készül az EU egy kiszivárgott titkos terv szerint

Korlátozni szándékoznak az EU tagállamai az útlevél nélküli utazást a schengeni zónán belül a görög határvédelem hiányosságai és a menekülthullám miatt - jelentette az AP hírügynökség titkos uniós dokumentumok alapján.

Havi nyolcmilliós fizetést vett fel 14 éven át - munka nélkül

Még majdnem ki is tüntették.

Kitiltották a forgatásról a részeg színészt! A rendező tajtékzott a dühtől

A Downton Abbey sztárja, Brendan Coyle alkoholproblémákkal küzd.

Ne házasodjon meg az az ember, aki boldog akar lenni... csak az, aki a másikat akarja boldoggá tenni

Szerelem. Költők énekelték meg rejtélyeit, s mindannyian átéltük, vagy átéljük. A párkapcsolat és a házasság azonban nem csupán boldog pillanatokból áll, Hogy örömteli legyen, azért tenni kell.

Felvonult az orosz haderő

Oroszország Grad rakéta-sorozatvetőket és önjáró tüzérségi egységeket vont össze az általa önkényesen elcsatolt Krím félsziget északi részén, közvetlenül az ukrán ellenőrzésű terület határánál - , az ukrán elnöki hivatal katonai szóvivője pénteki kijevi sajtótájékoztatóján.

Miért sírnak már megint a tanárok?

Egy óvodapedagógus, egy általános iskolai fejlesztőpedagógus és egy középiskolai igazgató mesélt az Origónak a pályájáról, a fizetéséről és a puding próbájáról. 

Óriási tömegben tüntetnek a pedagógusok a Parlament előtt

Jászai Mari térről, zuhogó esőben, esernyők alatt induló tömegből többen az oktatási államtitkárság épülete elé érve biciklicsengőkkel csengettek, hogy mint mondták, így fejezzék ki elégedetlenségüket. Amikor a vonulók a Parlament elé értek, a tömeg vége még a Jászai Mari téren állt.

Forrás: hirkereso.hu

Időjárás

Az adatokat a metnet.hu szolgáltatja

Összefoglaló: 2016.02.13

Európa nagy részének időjárást egy ciklonrendszer uralja, mely Grönland déli csücskétől Közép-Európáig nyúlik. Ebben több különálló ciklon és peremhullám mozog a kontinens belseje felé, kiadós csapadékot szállítva. Emellett azonban nagyrészt enyhe az idő, így a legtöbb helyen eső, zápor fordul elő, csak a skandináv térségben havazik. A mediterrán területeken helyenként zivatarok is kialakulnak. Eseménytelenebb idő egyedül Kelet-Európában van, ahol egy nagy kiterjedésű anticiklon terül el. A Kárpát-medencében folytatódik a csapadékos, de az évszakhoz képest enyhe idő, a következő napokban is több hullámban számíthatunk esőre.

Ma délután

Szombaton egy ciklon vonul át felettünk, sokfelé okozva csapadékot. A délutáni órákra azonban ez már a keleti megyékre korlátozódik, és eközben nyugat felől átmenetileg csökken a felhőzet. A változó irányú (a ciklon előtt még keleti, délkeleti, mögötte északnyugati, északi) szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb hőmérséklet általában 5 és 8 fok között alakul, a délután már naposabb helyeken lehet esetleg kissé melegebb.

Holnap délelőtt

Vasárnapra virradóan egy újabb, keskeny csapadékzóna éri el hazánkat. Emiatt ismét erősen megnövekszik a felhőzet, és előbb délen, majd a középső országrészben, végül délelőtt keleten várható kisebb eső. A délkeletire, délire forduló szél gyenge vagy mérsékelt lesz. Főként délnyugaton, ahol reggelre már csökkenhet a felhőzet, sűrű ködfoltok képződhetnek. A hajnali órákban jellemzően 1 és 5 fok közötti hőmérsékleti értékeket mérhetünk majd. Éjszaka azonban a kezdetben még kevésbé felhős helyeken gyenge fagy sem kizárt.

Holnap délután

Napközben kelet felé elhagyja országunkat a csapadékzóna, mögötte azonban már egy újabb ciklon felhőzete borult fölénk. Így csak átmeneti napsütés várható, a Dunántúlon délelőtt, a középső és keleti megyékben délután. A délutáni, kora esti óráktól nyugaton már előfordulhat eső. A déli, délkeleti irányú légmozgás gyenge vagy mérsékel marad. A hőmérséklet többnyire 8 és 14 fok közé emelkedik.

Esküvő információ

Menyasszonyi ruhák, éttermek, fotós, limuzin, nászút ajánlatok: http://eskuvo.rongo.hu

Bridal Mirage

Kézműves esküvői kiegészítők, ahol azt kapsz amit te megálmodsz.

Weigert József esküvői fotós

Weigert József, a Weigert Images alapítója Magyarországon és külföldön egyaránt vállal esküvői fotózást.

Eternity Szalon

Gyönyörű menyasszonyi ruhák széles választéka két szinten az Eternity Szalonban - kedves kiszolgálás, ingyenes próbák, megfizethető árak

LaMariée Budapest

Budapest legnívósabb Premium dealer esküvői ruhaszalonja a világhírű PRONOVIAS márkának és kizárólagos forgalmazója a ROSA CLARA AIRE Barcelona és az ALMANOVIA vadonatúj kollekciójainak!

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás Veszprém

Immár 7 alkalommal Veszprém megye legnagyobb esküvő kiállítása több mint 70 kiállítóval! Időpont: 2014. február 8-9. Helyszín: Lovassy László Sport Csarnok (8200 Veszprém, Cserhát lakótelep 11) eskuvotrend.com

Sajtóközlemények

Sajtóközlemények és nyilatkozatok a politika, gazdaság, marketing, IT, telekom, kultúra területéről: http://sajto.rongo.hu

Mitől lesz szerelmes?

A lét szűk, fortélyt tanulni nehéz, Jó példa nincs, s drága a győzelem, A féltett öröm hamar tünedez, Ez az ami miatt a Szerelem...

Nehéz helyzetű kárpátaljai családokat támogat a LeasePlan

A LeasePlan Hungária Zrt., vezető gépjármű- és flottakezelő vállalat az év elején adománnyal segíti a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kárpátaljai családokat támogató programját.

IV. Akela Szilveszter – S8 Underground Club

Immáron negyedik alkalommal gyűlnek össze a Farkasok az év utolsó napján!

CCHR - 68 éves a pszichiátriai terror egykori sztár-áldozata

Az 1960-as években oly népszerű ausztrál rockegyüttes, az Easybeats frontemberéről, Stevie Wright-ról kevésbé köztudott, hogy karrierjét a pszichiátriai mélyalvás-kezelés tette tönkre.

Könnyebb lesz a rák diagnosztizálása az óbudai Szent Margit Kórházban

Uniós támogatást kapott a budapesti Szent Margit Kórház. A pénzből négy röntgengépet cserélnek újakra, melyeket elsősorban a vezető haláloknak számító daganatos betegségek felismerésére fognak használni.

WWF - Vállalati kibocsátás-csökkentés: itthon hiánycikk

Véget ért a Párizsi Éghajlatvédelmi Csúcstalálkozó, ahol a kormányzati éghajlatvédelmi felelősség mellett a vállalatok elkötelezettsége is előtérbe került .

Karácsonyi Gépvásár a GépDepónál! Te mit szeretnél?

Újra itt van a December, a Karácsonyi készülődés, és a barkácsoló, fúró-faragó családtagunknak nem könnyű ajándékot, meglepetést találni! Ebben jelenthet nagy segítséget a GépDepo.hu ajánlata, akciós kínálata!

Teljes körű támogatás a hazai intézmények és vállalatok munkájához professzionális infokommunikációs hátteret biztosító Unify (korábbi Siemens) rendsz

2015 decemberétől az intézményi és vállalati szektorban széles körben ismert Unify (korábban Siemens Enterprise Communications) kommunikációs, kollaborációs megoldásait kizárólagosan az Enterprise Group szállítja a kormányzati beszerzésekkel foglalko

Szabó András lett az Év Fiatal Vezetője 2015-ben

Idén első alkalommal lehetett megpályázni az Év Fiatal Vezetője díjat. A fődíjat Szabó Andás, az iData Kft. tulajdonosa és stratégiai irányítója kapta.

WWF - Zsákutcában a szén alapú gazdaság

A WWF nemrégiben kiadott globális jelentése rámutat arra, hogy az egyre olcsóbb megújuló energiatermelési technológiák tavaly több beruházást vonzottak, mint a szén.