Legfrissebb hírek

Végsőkig küzdött támadója ellen a megerőszakolt lány, eltörte a fiú karját

Intenzív osztályon van az a lány, akit megerőszakolt a 19 éves fiú Kelenföldön, a végsőkig küzdött, eltörte támadója kezét.

A rendőrök is sokkot kaptak a látványtól: a nő házában mindenhol döglött állatok hevertek - képek

Börtönbe kerül egy nő, mert a háza tele volt döglött állatokkal, az ablakokat és az ajtókat pedig fekáliával kente be.

Lecserélték a várandós Liptai Claudiát! Ő az, aki átvette a helyét

A cserére azért volt szükség, mert Liptai Claudia második gyermekét hordja a szíve alatt.

Gmail, Yahoo, Hotmail címed van? Akkor most ülj le, és figyelj!

Nem kevesebb, mint 272 millió felhasználó/jelszó páros került ki a címben említett szolgáltatóktól és a Mail.rutól

Arcod elárulja betegséged

Karikás szem, tágabb pórus, apró bőrelszíneződés - mind egy-egy létfontosságú ásványi anyag hiányára, betegséget megelőző állapotra, vagy betegségre utalhat.

Ez a 24 éves lány irányította a magyar drogbandát

Kokainnal, amfetaminnal és ecstasy tablettákkal kereskedett a magyar banda, akiknek az egyik irányítója egy 24 éves lány volt.

17 év után kirúgták! A magyar műsorvezetőnőt megalázó módon menesztették

Zelinka Ildikó nem gondolta, hogy így "köszönik meg" a munkáját.

Mikor leszel életedben a leggazdagabb? Kínai horoszkópod megjósolja

Kínai horoszkóp elárulja, mikor számíthatsz anyagi jólétre. Mutatjuk, hogyan!

Elloptam 800 forintnyi értéket, kirúgtak - nem jár semmi végkielégítés?

Csúnya dolgot követtem el. Eltulajdonítottam a munkahelyemről 2 db kéztörlő tekercset, melynek értéke kb. 800 Ft. Tettemet beismertem. Ezért több mint tíz után felmondtak nekem jogosan.Az nem bánt, hogy elküldtek, mert a munkáltató már sok gusztustalan dolgot csinált a dolgozókkal, csak az bánt, hogy nem fizették ki a vég kielégítésemet melynek értéke 300 ezer Ft. (3 havi bérem) Tudom, jogosan nem fizették ezt az összeget ki. Kérdésem az lenne, hogy van-e esélyem arra, hogy ha nem is a teljes összeget, de legalább egy részét van-e jogom kérni tekintettel a nagy értékkülönbségre.

Itt a következménye Demcsák ittas vezetésének

Eljárás indult ellene.

Rátörték az ablakot a kézis lányokra migránsok Körmenden

Három nap sem telt el, és máris botrányt okoztak a migránsok a körmendi menekülttáborban. A kézilabdás lányokat megbámuló bevándorlók betörték a befogadó állomással szomszédos sportcsarnok ablakát. A gyerekek szülei félnek, az edzések elmaradnak - írja az ATV, amely már korábban beszámolt róla: a helyiek múlt héten értesültek arról, hogy május 2-án már lakói is lesznek [...] A Rátörték az ablakot a kézis lányokra migránsok Körmenden bejegyzés először a PestiSrácok.hu jelent meg.

Űjabb ismert magyar márka tűnik el a boltokból

Megszűnt a régmúltra visszatekintő jászapáti Jásztej helyi termelése - terjedt el a környéken. A hír igaz, tudtuk meg helyiektől, valamint a tejtermelőktől.

Az Index tulajdonosa nyíltan szembement Orbán Viktorral - Lázár szerint ez nincs rendben

Semmiképpen nem tartom egészségesnek, ha egy nagyvállalkozó nyíltan szembe megy Orbán Viktor miniszterelnök akaratával, mint ahogy az sem egészséges, ha egy magyar vállalkozó adóelkerülési szempontból külföldre menekül - válaszolta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a PestiSrácok.hu azon kérdéseire, amelyek az Index tulajdonosának, az állammal is üzletelő Spéder Zoltánnak a gyanús és érdekes ügyleteire, üzleti lépéseire [...] A Az Index tulajdonosa nyíltan szembement Orbán Viktorral - Lázár szerint ez nincs rendben bejegyzés először a PestiSrácok.hu jelent meg.

Óriási pofon Merkeléknek: Kiderült, mit gondolnak a németek az iszlámról

A politikai vetélytársak előszeretettel titulálják xenofóbnak a jobboldali német AfD-t, amely a napokban hirdette meg politikai programját, melynek fő üzenete: Nincs helye az iszlámnak Németországban. A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint a németek 60 százaléka egyetért ezzel az állítással.

Hát ilyen járműveket meg minek vett a NAV?

15 irodabuszt vásárolt az adóhatóság bruttó 226 millió forintért. A számítógéppel és telefonnal felszerelt mozgó irodákat az út menti ellenőrzéseken vetik majd be.

7 év után újra együtt! A magyar műsorvezető ismét összeköltözött kolléganőjével

Gönczi Gábor megmutatta, kivel költözött össze.

200 ezres bírság járhat érte a NAV-tól, ha elfelejted lejelenteni: 3 dolog, amire figyelj a bevallásban!

Ezeket nagyon fontos bevallani.

Miből veheted észre, hogy pitvarfibrillációd van?

A pitvarfibrilláció komoly betegség, ezért kiemelkedően fontos, hogy időben észrevegye a beteg. Van néhány árulkodó jel, melyek azonnali lépés...

Botrány Körmenden: rátörték az ablakot a kézis lányokra a migránsok

Három nap sem telt el, és máris botrányt okoztak a migránsok a körmendi menekülttáborban. A kézilabdás lányokat megbámuló bevándorlók betörték a befogadó állomással szomszédos sportcsarnok ablakát. A gyerekek szülei félnek, az edzések elmaradnak.

130 ezer diáknak szűnik meg a munkaviszonya egy törvényjavaslattal

Lobbiérdeket sejtenek az iskolaszövetkezeti törvény módosítása mögött.

A helybéli lányok miatt máris összetűztek a menekültekkel Körmenden

A kézilabdás lányokat megbámuló bevándorlók betörték a befogadó állomással szomszédos sportcsarnok ablakát.

Bizalmas üzenetet hagyott hátra Biszku Béla

Egy erdőben szórták szét a néhai belügyminiszter hamvait.

Fotó: Vett ilyen poharat? Ne igyon belőle!

A kínai eredetű üvegpohárból nehézfémek oldódnak ki használat közben. Ha vett a lengyel közvetítéssel behozott termékből, ne használja - figyelmeztet a Nébih.

A Red Bull kirúgta Kvjatot

Úgy látszik, hogy a hazai nagydíján finoman szólva is túl motivált orosznak a Helmut Markóval előre beígért "egyeztetős, kibeszélős" megbeszélése nem sikerült jól.

Így búcsúztassa a húszezrest!

Itt az 1,7 billió forintos bankócsere: még durván 85 millió darab régi húszezrest kell leváltani. Tanácsok a bankjegybúcsúhoz.

Ez a terápia a leghatékonyabb a stroke megelőzéséhez

Stroke ellen a gyógyszeres terápia a leghatékonyabb, de csak akkor működik, ha a beteg - akár a család vagy egy rendszeresen segítő egészségüg...

Romboló erejű szélvihar közelít! Veszélyben a csütörtöki időjárás

Csütörtökön a napos időszakok mellett sajnos előfordulhatnak záporok, helyenként zivatarok is. A szeles időben 17-21 fok között alakulhat a hőmérséklet.

A nő mindhárom gyermekét kidobta az ablakon, majd utánuk ugrott: 4 emeletnyit zuhantak

Először a kisbabáját dobta ki.

Meglepetés szereplője van a leggazdagabb magyarok listájának

Továbbra is Csányi Sándor a leggazdagabb magyar: 200 milliárd forintja van. Pénteken jelenik meg a Napi.hu kiadványa a legvagyonosabb emberekről. A 100-as listán idén először szerepel Andy Vajna kormánybiztos, akinek kaszinói is vannak, illetve Hernádi Zsolt, a MOL vezére. Az Orbán Viktorral focimeccsekre járó Garancsi István és Mészáros Lőrinc pedig egymást követik a listán. A kiadvány szerint egyébként 180 milliárddal nőtt a leggazdagabbak összvagyona egy év alatt.

Kirúgták az MTVA sportriporterét

Újabb közmédiás műsorvezetőnek kellett távoznia.

Ezért őrülnek meg a férfiak a nagy fenekű nőkért az ágyban

Kiderült, miért imádják a férfiak, ha nagy és gömbölyű a partnerük feneke. Meg fogsz lepődni!

Gyorsabban kiolvad a mélyhűtött hús

Elfelejtettük időben kivenni a mélyhűtőből a húst? Sebaj ...

Nagy a baj: Mentő vitte kórházba Zámbó Jimmy fiát!

Öt helyen törött el a csuklója a Király legifjabb gyermekének, Zámbó Sebastiannak. Azonnal kórházba szállították.

Itt az első fotó Csobot Adélék fiáról!

Rendkívül megható képpel jelentette be fiuk születését a sztárpár.

Mindennap megerőszakolnak egy nőt Ausztriában

Jobb esetben. Rosszabb esetben halálra verik őket.

Még nem erősítették meg, de már sokan tudni vélik: kisbabát vár 50 évesen Janet Jackson

Az énekesnő nem titkolta, hogy "dolgozik" párjával a babaprojekten, de a rajongók nem gondolták, hogy ilyen hamar sikerül teherbe esnie.

Kamu volt az ATV-s hír a körmendi migráns erőszakról

Nem történt semmiféle, a migránsokkal összeköthető erőszakos cselekmény Körmenden, alaptalanok azok az állítások, amelyek egy internetes hírportálon megjelentek - mondta a Vas megyei rendőrfőkapitány rendkívüli sajtótájékoztatóján csütörtökön. Tiborcz János közölte: betört a rendészeti szakközépiskola egyik ablaka, de arra nincs semmiféle bizonyíték, hogy migránsok törték volna be és szándékos rongálás történt volna. Szabálysértési ügyben folyik a [...] A Kamu volt az ATV-s hír a körmendi migráns erőszakról bejegyzés először a PestiSrácok.hu jelent meg.

Május 7-én éjjel az egész országban bajosabb lesz parkolni

Május 7-én éjjel karbantartás miatt leáll a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer. Nem lehet majd mobillal parkolást fizetni és e-matricát venni.

Felmentési idő alatt tilos dolgozni?

Nemsokára betöltöm a hatvanötödik évemet. Az egyetemen, ahol tanítok nyugdíjazásom után is számítanak a munkámra, óraadóként. Úgy értesültem, hogy nyolc hónap jár nekem még, de ennek csak az első felében dolgozhatok már. Az óraadói szerződést azonban csak akkor tudják megkötni velem, ha a felmentést letöltöttem. Itt a probléma, mert a felmentés első része - ha jól használom a kifejezést - elmegy a vizsgaidőszakkal és a nyári szünettel. A második részében, amikor már legalább bevezetném az egyes tárgyaimat akár ideiglenesen is átvevő kollégákat a tematikákba, azt mondják, már nem dolgozhatok. Lehetne esetleg mégis egyfajta önkéntes szerződéssel? Nem tudom világos-e: nem szeretnék lemondani erről a nyolchónapnyi pluszpénzről, de szívesen dolgoznék is, amíg ez tart, helyet engedve az utánam következő kollégáknak. Tehát az a kérdés, hogy mi is az a felmentési idő, mennyire kötelező a munkahelynek ezalatt százszázalékosan felmentenie engem a munkavégzés alól?

Marsi Anikó: nagyon elszomorít, ha csalódást okozok

Marsi Anikó a Borsnak mesélt első híradós élményeiről. A képernyőkre 7 év után visszatérő tévést, elszomorítja, ha csalódást okoz. Forrás: Nők Lapja Café: Marsi Anikó: nagyon elszomorít, hogy csalódást okozok

Lázár János szerint ez vár Matolcsy Györgyre

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos heti sajtótájékoztatóján a jegybank elnökével kapcsolatban is kapott kérdést.

Hat megyére adtak ki figyelmeztetést: jön a zivatar és a jégeső

Ajaj, úgy néz ki a mai programokat is elmossa az eső! Délután ismét záporokra és zivatarokra lehet számítani. 6 megyére figyelmeztetést adtak ki.

150-es IQ-ja van? Akkor ez a feladvány meg se kottyan önnek

Oszd meg, ha érted - ezzel a szöveggel terjedt el vírusszerűen egy feladvány a Facebookon. Egészen addig, amíg egy matematikus meg nem unta a dolgot, és továbbgondolta a feladatot.

"Ezt nem lehet így tovább csinálni" - Wels kiborult volt kollégája halála miatt

Tudott magán nevetni. A TV2 hírosztálya már sosem lesz ugyanolyan.

Szembement Orbán akaratával Spéder Zoltán

Negyven százalékkal csökkent az állam részaránya az FHB Jelzálogbankban miután kétszer is tőkét emeltek úgy, hogy a régi tulajdonosok – köztük az állam – nem vásárolhatott az új részvényekből.

Eljárás indult Demcsák Zsuzsa ellen

A vasárnap esi A Nagy Duett után igazoltatták a rendőrök, eljárás indult ellene.

Csúnyán összetörték Kiss László luxus-Mercijét - fotó

Százhalombatta Rájár a rúd mostanában Kiss Lászlóra (75).

Felkavaró felvételek: Így imádkoztak életükért a zuhanó repülő utasai

Horrorfilmhez hasonlított a hánykolódó gépen mobillal készített videó.

Újabb haláleset a TV2-nél! A műsorvezető három agyi infarktust, majd tüdőgyulladást kapott

Három agyi infarktus, egy súlyos tüdőgyulladás, valamint egy évnyi felfüggesztett börtönbüntetés után elhunyt Borda István, vagy, ahogy a TV2 jósműsorából ismerték a tévénézők, Stephanus.

Ez derült ki az idősebb anyák gyermekeiről

Ugyan a kor előrehaladtával egyre nő az esélye a szüléskor bekövetkező komplikációknak, hosszú távon számos előnyre is szert tehet egy késői baba - állítják a legújabb kutatások. Másfél millió svéd felnőttet érintett a felmérés, amelyben megáll...

Forrás: hirkereso.hu

Időjárás

Az adatokat a metnet.hu szolgáltatja

Összefoglaló: 2016.05.06

A Balkán-félsziget és a Fekete-tenger nyugati medencéje felett egy mediterrán ciklon húzódik, térségében sok a felhő és többfelé hull kiadós csapadék, zivatarok is több helyen pattannak ki. A mediterrán ciklon környezetében is alacsonyabb a légnyomás, így igen nagy területen fordul elő csapadékosabb idő. A kontinens északi és keleti területein is változékony az idő. Jelentősebb anticiklon épült fel dániai központtal, ez a légköri képződmény okoz nyugodt, száraz időt Skandinávia déli részétől Nagy-Britannia keleti részén, Franciaországon, Németországon át egészen az Ibériai-félsziget területéig. Izlandtól délre meglepően erős ciklon örvénylik az óceánon, ez azonban északkelet felé veszi majd az irányt. A következő 36 órában a Kárpát-medence továbbra is a tőlünk délre, délkeletre örvénylő mediterrán ciklon északnyugati peremén helyezkedik majd el, ám egyre távolabbra kerül a ciklonrendszer, így egyre kevesebb helyen lehet zápor, főleg az ország középső területein. Az északias szél többfelé lesz élénk.

Holnap délelőtt

Az éjszaka első felében mindenütt megszűnnek a záporok, zivatarok, és csökken a felhőzet. Így a reggeli órákban általában gyengén felhős idő várható, csak nyugaton, délnyugaton lesz több fátyolfelhő az égen. Az északi, északkeleti szél nagyrészt gyenge vagy mérsékelt marad, de az Alföld északi részén még megélénkül a légmozgás. A Dunántúlon a szélvédett területeken párássá válik a levegő. Kora reggelre általában 7 és 12 fok közé csökken a hőmérséklet, de a szélcsendesebb völgyekben egy-két fokkal hűvösebb is lehet.

Holnap délután

Napközben több órás napsütésre számíthatunk, melyet a Dunántúlon és északon zavarhat leginkább gomolyfelhő-képződés. Zápor, zivatar elsősorban az északi megyékben és a Dunántúl középső, DNy-ÉK irányú sávjában alakulhat ki, bár egy-egy helyi góc előfordulása másutt sem zárható ki. Az északkeleti szél a Dunántúlon gyenge lesz, a Dunától keletre időnként megélénkül, a Tiszántúl északi felén meg is erősödik. A hőmérséklet csúcsértéke kis területi változékonyság mellett 21-22 fok körül alakul.

Holnapután délelőtt

Szombat reggel a középső és északkelet megyék felett több felhő valószínű, míg másutt napos időre ébredhetünk. Számottevő csapadékra nem kell számítani, de a Dunántúli-középhegység térségében előfordulhatnak kisebb záporok. Az északkeleti szél a keleti országrészben továbbra is mérsékelt vagy élénk lesz, mg másutt gyenge marad a változó irányú légmozgás. A szélcsendesebb délnyugati területeken párássá válik a levegő, helyenként köd is képződhet. A hajnali órákra jellemzően 6 és 12 fok közé hűl le a levegő.

Esküvő információ

Menyasszonyi ruhák, éttermek, fotós, limuzin, nászút ajánlatok: http://eskuvo.rongo.hu

Bridal Mirage

Kézműves esküvői kiegészítők, ahol azt kapsz amit te megálmodsz.

Weigert József esküvői fotós

Weigert József, a Weigert Images alapítója Magyarországon és külföldön egyaránt vállal esküvői fotózást.

Eternity Szalon

Gyönyörű menyasszonyi ruhák széles választéka két szinten az Eternity Szalonban - kedves kiszolgálás, ingyenes próbák, megfizethető árak

LaMariée Budapest

Budapest legnívósabb Premium dealer esküvői ruhaszalonja a világhírű PRONOVIAS márkának és kizárólagos forgalmazója a ROSA CLARA AIRE Barcelona és az ALMANOVIA vadonatúj kollekciójainak!

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás Veszprém

Immár 7 alkalommal Veszprém megye legnagyobb esküvő kiállítása több mint 70 kiállítóval! Időpont: 2014. február 8-9. Helyszín: Lovassy László Sport Csarnok (8200 Veszprém, Cserhát lakótelep 11) eskuvotrend.com

Sajtóközlemények

Sajtóközlemények és nyilatkozatok a politika, gazdaság, marketing, IT, telekom, kultúra területéről: http://sajto.rongo.hu

Rövidhír: 70 millió forintnyi SZÉP kártyás költés naponta… Sikerülhet?

Már csak kevesebb, mint egy hónapja maradt a SZÉP kártya birtokosainak arra, hogy felhasználják 2014-es, jelenleg még 2,1 milliárd forintnyi munkáltatói feltöltéseiket.

Autóverseny a javából - Hungaroringen a Hankook Racer Cup

A Gyorsasági Országos Bajnokság évadnyitó futamán a Hankook Racer Cup is felavatta a Hungaroring vadonatúj aszfaltját, nem is akárhogyan.

Mozdulj Rá! - Kosarazz együtt Cseh Lacival, Joó Abigéllel és Heidum Bernadettel

A Mozdulj Rá! kampány fő célja rávilágítani arra, hogy az egészség megőrzése, a fittség, a közösségépítés és összetartozás egyik legjobb módja a sport.

OTP Nyugdíjpénztár: a saját autótól lennénk boldog nyugdíjasok

A Boldognyugdijasok.hu oldalon keresztül elvégzett kalkulációk azt mutatják, hogy a jövő nyugdíjasai saját autóval szeretnének közlekedni, és belföldön szeretnének nyaralni.

Sztárversenyzők testközelből - Nagy Futam majális

Forma 1-es autók, rali autók, versenykamionok, motorok, sőt még légiparádé is várja május 1-jén a Nagy Futamra látogatókat.

Kínába(n) is megy a KÜRT

A KÜRT-öt legtöbben az adatmentés terén elért sikerei miatt ismerik, ám a vállalat már több mint 15 éve jelentős, piacformáló szereplője hazánkban az információbiztonságnak is.

Óriási sikerrel debütált a Hankook Racer Cup

Hatalmas nézősereg előtt, a szlovák WTCC betétfutamaként mutatkozott be a fiatal tehetségeket felvonultató Hankook Racer Cup sorozat, régebbi nevén RCM Kupa.

Csecsemőhalál a pszichiátrián

Most éppen a Szent Imre Kórház pszichiátriáján meghalt csecsemő esete borzasztja el a nagyközönséget. Mi lehet az oka, hogy ilyen sok a „balhé” a pszichiátria körül?

PocketBook - digitális kiadványok a Könyvfesztiválon

A könyvfesztiválon idén nem csupán a hagyományos kiadványok képviseltetik magukat, hanem a digitális könyvkiadók és az e-könyv olvasók gyártói is.

Talmácsi Gábor jól vizsgázott buszvezetőként - A Shell bemutatta a Rimula termékcsaládot a BusExpon

A Shell bemutatja a Rimula termékcsaládot, amely az egyik legismertebb és legelismertebb motorolajcsalád a nagyteljesítményű dízelmotorok piacán. Most az eddig is rendkívül széles Rimula paletta újabb teljesítményszinttel bővült.