Legfrissebb hírek

Elképesztő dolgot találtak Hitler titkos bázisán: gyomorforgató, ami itt történt

A bázist fertőzött jegesmedvehús miatt kellett kiüríteni.

Hazavinné halott szerettei hamvait? Nem szabad!

A Vatikán nemet mond a halottak hamvainak szétszórására és otthon őrzésére.

Fejbe lőttek egy rendőrt - életét vesztette. Elfogták a támadót

Akció közben fejbe lőttek egy rendőrt Bőnyben. Az Origo úgy tudja: a rendőr belehalt a sérülésbe.

Puskával fenyegette a falusiakat a sztárrendőr felesége

Dr. Bánfi Ferenc, az Európai Unió Bűnüldözési Képzési Ügynöksége (Cepol) vezetőjének felesége indulatos be­jegyzést írt közösségi oldalára.

Milyen gyakran nem árt az anális szex?

"Nem tudom, meddig tarható fenn ez az állapot" - Szabó Zsófi házasságáról vallott

Szabó Zsófi meglepő dolgot árult el házasságával kapcsolatban.

Így is legyőzhető a körömgomba

Körömgomba esetén sok esetben gyógyszeres kezelés ajánlott, de ma már lézeres kezelés is létezik.Szakértőnk: Dr. Tisza Tímea bőr- és nemi gyóg...

Drágább lesz a fűtésed, ha ennek te is bedőlsz: bárkit könnyen átverhetnek.

Vannak, akik a fűtésszezonon is nyerészkedni próbálnak.

Végrehajtást kértek a mulatós sztárra

25,9 milliós nézettségnél tart Jolly és Kis Grófo közös dala, a No roxa áj a Youtube-on, nem csoda, hogy a színfalak mögött véres csatározás folyik a dal jogdíjaiért.

Ördög Nóra teljesen kikelt magából a színfalak mögött - Kollégája leplezte le

Ördög Nórától ilyet még sohasem láthattunk.

Triglicerid - Normálérték és eltérések

A trigliceridek (neutrális zsírok) a táplálkozás során felvett zsírok legfőbb alkotóelemei, illetve a szervezet zsírraktárai is főként ezekből épülnek fel. Legfőbb szerepük, hogy szervezetünket energiával lássák el. A trigliceridek közé soroljuk a disznózsírt, a vajat, az olajat stb., melyekre más és más zsírsavösszetétel jellemző.

Útszélén hagyta halott kisöccsét a részeg somogyi férfi

Részegen, több mint 100 km/órás sebességgel csapódott árokba, majd egy fának egy autós még tavaly októberben Toponáron. A sofőr kisebbik öccse kizuhant a kocsiból és azonnal meghalt, a bátyja otthagyta, elmenekült a helyszínről.

Kiderült: ezért körözött helikopter Budapest felett

Sokan panaszkodtak a közösségi oldalakon a nem szűnő zajra.

Jövőre megint jönnének a szabad vasárnapok

A KDNP nem adja fel, újabb javaslatot nyújtana be. A szakszervezet is a szabad hétvégékért küzd.

Egy alpári lagzi: az est fénypontja az orálozó menyasszony volt

MIndenki nagyon jól mulatott, kicsit jobban is, mint kéne

Az a kis műanyag a pizzás dobozban életet menthet

Ugye nyitottál már ki pizzás dobozt, aminek a közepén ott csücsült az a kis műanyag a pizza közepén? Az gyorsan kiderült, hogy az nem egy ebédlőasztal hangyáknak. Az eszköz hivatalos neve pizza védő, és ezt a védő funkcióját közel 30 éve látja el. A pizzákat időtlen idők óta olcsó papírdobozokban szállítják házhoz. Ezek a dobozok [...]

Ezért sokallt be Sebestyén Balázs

Még nem volt példa arra, hogy Sebestyén Balázs a Morning Showban panaszkodott volna, de most tényleg túlhatotta magát.

Mi a mindenszentek és a mi a halottak napja - te tudod?

Sokan a halottak napját és a mindenszenteket szinonimaként, egymás helyettesítésre használják. Pedig ez óriási tévedés, két egészen külön ünnepnapról beszélünk. Amiatt ugyanakkor valóban megtévesztő lehet a két fogalom, hogy előbbit november 1-jén, míg a másikat november 2-án ünnepeljük, így gondolhatják sokan, hogy ugyanarról az ünnepről beszélünk mindkettő esetében. Hogy ezentúl ne kavarogjatok az ünnepnapokban, és pontosan tudjátok, mi a mindenszentek és mi a halottak napja, cikkünkben helyretesszük a meghatározásokat.

Rejtett kamera buktatta le: döbbenetes, mit árulnak a budapesti piacon

A főváros egyik piacának húspultjairól undorító dolgokat adtak el. Az áru jelentős része emberi fogyasztásra alkalmatlan volt.

Leszbikus szülők: fizet a Waldorf iskola

Jogerősen háromszáz-ötvenezer forint nem vagyoni kártérítés és kamatainak megtérítésére kötelezte a Fővárosi Törvényszék a Kispesti Waldorf Iskolát, amiért 2013-ban elutasította egy diák felvételét miután szülei közölték a leendő iskolával: a gyermeket két anyuka neveli. A felperest a Háttér Társaság képviselte.

Emlékszel Barta Sylvire? A TV2 első időjósa 15 év alatt ennyit változott

Barta Sylvia két gyermek édesanyja lett, de betegsége miatt pályát is változtatott.

Milliós bírság járhat az illegális kútért

Nincs mese, be kell jelenteni az illegálisan fúrt kutakat legkésőbb 2018-ig. Aki elmulasztja és kiderül, az akár egymillió forintos bírságra is számíthat.

Nyolc hónappal idősebb csak az anya, mint a lánya

A Frequency érdekes kérdéseket boncolgat, kissé feleslegesen, de arra figyelhettek volna, hogy ne ugyanazon évben született színésznők alakítsák anyát és lányát. Spoileres kritika.

Ezt tedd a hűtőbe, hogy kevesebbet fogyasszon: hihetetlen, de működik.

Nem kerül semmibe, ha kipróbálod ezt a módszert, viszont sokkal kevesebbet fogyaszt majd a hűtőd.

Tagadja a bűncselekmény elkövetését a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja

Lecserélte ügyvédjét a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja, P. László - értesült a PestiSrácok.hu. A fiatalember képviseletét meghatalmazott védőként keddtől Brunner Tamás látja el. Az ügyvéd a PestiSrácok.hu-nak azt nyilatkozta, hogy ügyfele a lehetőségekhez képest jól van, ám az ügyben vallomást továbbra sem tett. A védő hozzátette, hogy P. László - miután panasszal élt a gyanúsítással szemben [...] A Tagadja a bűncselekmény elkövetését a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja bejegyzés először a PestiSrácok.hu jelent meg.

Ez Csányi Sándor véleménye

Bár a magyar mezőgazdaság jelenleg még kedvező helyzetben van, a világ más országaihoz hasonlóan elengedhetetlen a költségek csökkentése, a hatékonyság növelése, vagyis a precíziós gazdálkodásra való áttérés - mondta Csányi Sándor egy keddi OTP-s agrárrendezvényen. Az OTP Bank elnök-vezérigazgatója szerint a kedvező körülmények ellenére a hazai élelmiszeripar nemzetközi összehasonlításban még mindig komoly lemaradással küzd. Kijelentette, egyik legfőbb célkitűzése, hogy az általa irányított pénzintézet az agrár hitelállományban 2020-ra 20 %-ot is meghaladó piaci részesedést szerezzen. Csányi Sándor arról is beszélt, hogy újabb lépést tettek a digitalizáció terén, hiszen több partnerrel közösen, egy - a gazdálkodók igényeit maximálisan kiszolgáló és a felhasználói igényekhez folyamatosan alkalmazkodó - weboldalt indítottak el, adta hírül az OTP.

Ismert nyilas ölte meg a rendőrt Bőnyben

Győrkös István, a rendszerváltás utáni hazai hungarista mozgalom egyik vezető személyisége. Az általa vezetett Magyar Nemzeti Arcvonal rendszeresen tart katonai kiképzéseket, legnagyobb táboruk Bőnyben található.

Vallott a szabadulásra váró magyar sorozatgyilkos: durva, amit mondott

Csalódott, hogy nem engedték szabadon, de kibír még pár évet a börtönben Bene László.

A jövő hátborzongató forgatókönyvét válthatja valóra Kína

Pontozni akarja az állampolgárokat a Kínai Kommunista Párt. Akik nem érik el a mércét, azokat az élet szinte minden területén korlátozni fogják.

Így lesz már havi 20 ezer forintból saját lakása a gyermekednek

A szülők többsége egyfajta küldetésnek fogja fel, hogy gyermekének idővel saját lakást biztosítson. Azzal viszont már kevesen vannak tisztában, hogy melyik megtakarítási forma ehhez a legmegfelelőbb. A Bankmonitor megvizsgált két államilag támogatott befektetési lehetőséget, amivel bármelyik család közelebb kerülhet céljai eléréséhez. Magyarországon a háztartások a rendelkezésre álló jövedelmük 6,58%-át takarítják meg. Ebbe bele tartoznak azok, [...]

Aleppóban a helyzet: "Vér mindenhol, a csontok és a belek pedig a földön hevernek"

Sosem lehet tudni az észak-szíriai Aleppó felkelők ellenőrizte negyedeiben, hogy mikor veszti el egy hozzátartozóját vagy saját életét az ember. Aki viszont életben akar maradni, annak meg kell tanulnia, miképpen tudja magát megvédeni a bombázásoktól, és elkerülni az éhhalált - írta Omair Saabán aleppói lakos a The Washington Post című tekintélyes amerikai lap internetes felületén.

Most kiderül, mekkora nyugdíjra számíts.

Bő egymillió önkéntes nyugdíjpénztári számla van ma Magyarországon, de sokkal többen vannak, akik kacérkodnak a nyitás gondolatával. Számukra fontos adalékul szolgálhat, hogy ha már sikerült felépíteni egy nagyobb számlát, akkor miként lehet az összeghez hozzájutni. Elöljáróban annyit, hogy dúskálunk a lehetőségekben, viszont könnyedén csapdába eshetünk, ha rosszul választunk. A következőkben bemutatjuk a legjobb tanácsokat, amivel [...]

Szegény Britney, pont az I Love Rock n Roll elején pattant szét a melltartója

Britney Spears a Las Vegas-i The Axis színpadán lépett fel, ahol megtörtént vele az, ami csak a női előadókkal is töröténhet meg, már ha viselnek melltartót.

Elhunyt a meglőtt oldi kisfiú

Kedden a kórházban elhunyt a légpuskával megsebesített kisfiú.

Gyilkos hosszú láb combcsizmában és fehérneműben - ő, a Baldwin lány

Baldwin kisasszony mindössze 19 éves, de már gyönyörű lába előtt fekszik a fél világ.

Bőnyi lövöldözés: Sok hűhó semmiért - mondta a rendőrgyilkos felesége

Mint ismert, reggel egy bőnyi férfi lövöldözni kezdett a házához kirendelt rendőrökre. A hatóság emberei házkutatást akartak végezni, mert úgy értesültek, sok lőfegyvere van a férfinek, amelyekre nincs is engedélye. Az egyik rendőrt úgy eltalálta, hogy a helyszínen életét vesztette. Miután elmentek a rendőrök az idős elkövető felesége a kertjükben sétálgatott, majd a szomszédos virágboltba bement, hogy a mosdót használni tudja.  A boltosnak annyit mondott csupán, nem érti, minek ez a sok hűhó a semmiért. A család három éve szörnyű tragédiát élt át, akkor ugyanis egyik fiuk (a háromból ) leesett a lóról és életét vesztette.

Lövöldözés történt Bőnyben, meghalt egy rendőr, a tettest elfogták

Lövöldözés volt a Győr környéki Bőnyben, egy rendőrt fejbelőttek, ő a helyszínen meghalt. Hamar megtelt a falu rendőrökkel és TEK-esekkel, a feltételezett elkövetőt egy 74 éves férfit menekülés közben hátba lőtték, majd elfogták a rendőrök. Őt kórházba szállították. A rendőrök illegálisan tartott fegyvereket keresve akartak házkutatást tartani a férfinél. Az esetnek köze lehet [...] A Lövöldözés történt Bőnyben, meghalt egy rendőr, a tettest elfogták (cikkünket frissítjük) bejegyzés először a PestiSrácok.hu jelent meg.

Meglepő kijelentést tett az EBRD Magyarországról

Csökkent tavaly a közép- és kelet-európai gazdaságokban a nem teljesítő banki kinnlevőségek aránya és összege, a térségen belül a legnagyobb csökkenést Magyarországon mérték - közölte szerdán Londonban az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD).

Nyolcmagos telefon 36 ezerért, ingyen szállítással - heti best buy

Mai árfigyelőnk legjobb ajánlata az UMI Diamond unalomig ismételve, hogy külhoni weboldalakon tízezerrel magasabb áron is árulják. Hát még a hazaikon.

Németországból hozhat sztáredzőt a Real Madrid

A Borussia Dortmund edzője szerint nem szerencsések ezek a pletykák, ám az ügyvezető igazgató már aggódik.

Számladíjból milliós tartozás

Az utóbbi időben mintha aktívabbá váltak volna a bankok a korábbi tartozások behajtásában. Az "ottfelejtett" számlák után a díjakból akár milliós nagyságrendre rúgó tartozásokat is követelhetnek. A felügyeleti hatóságot is megkérdezve feltérképeztük, mi ilyen esetekben a helyzet.

Bőnyi gyilkosság: Áder megszólalt az atv.hu-nak

"A köztársasági elnök semmilyen rokoni kapcsolatban nem áll a nevezett személlyel" - áll az atv.hu szerkesztőségéhez eljutatott hivatalos közleményben.

Égetni vagy fagyasztani? Így kezeld a szemölcsöt

A szemölcs kezelésének sok módszere ismert, az egyik ezek közül a fagyasztás. Szakértőnk erről, illetve a lehetséges alternatívákról mesél. Sz...

Kapás legyőzte Hosszút

Négy arany- és két ezüstérmet nyert Hosszú Katinka az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának tokiói állomásán, a viadal második napján, melyen még egy magyar győzelem született, Kapás Boglárka jóvoltából.

5 egyszerű trükk, amivel eltűntetheted az ételszagot a lakásban

Te is szenvedsz a lakást átjáró ételszagtól sütés-főzés után? Próbáld ki trükkjeinket, és szabadulj meg gyorsan a kellemetlen illatoktól.

Letartóztatták a Natinal Geographic címlapjáról ismert afgán lányt

Okirathamisításért őrizetbe vette a pakisztáni rendőrség azt az afgán nőt, akinek portréja a National Geographic magazin 1985-ös júniusi számának címlapján jelent meg, és járta be később a világsajtót.

Vasárnapi boltzár: a KDNP új javaslattal állhat elő

A KDNP ragaszkodik a havi két kötelező vasárnapi boltzárhoz.

Sokféle élethelyzet - özvegyi nyugdíjban

A házasságkötés, válás, élettársi együttélés mind új családjogi helyzetet jelentenek, amely az özvegyi nyugdíjra való jogosultságnál is fontos. Tekintsük át ebből a szempontból ezt a hozzátartozói nyugellátást.

Förtelmes bűz maradhatott a Kecskemétnél felborult kamion után - fotók 18+

Terepjáróval ütközött, majd felborult egy állati belsőséget szállító kamion az 52-es főút 9-es kilométerszelvényénél, Kecskemét térségében. A keddi balesetben a terepjáróban utazók közül egy ember beszorult a járműbe. A kamion szállítmánya gyakorlatilag beterítette az aszfaltot és az út melletti zöldsáv egy részét.

Intim borotválás: csak óvatosan

Az intim esztétika részét képezi a szőrtelenítés. Kevesen tudják azonban, hogy ez esetben mekkora problémákat okozhat egy óvatlan mozdulat...S...

Forrás: hirkereso.hu

Időjárás

Az adatokat a metnet.hu szolgáltatja

Összefoglaló: 2016.10.27

Nagyjából az észt-orosz határ feletti középponttal egy nagy kiterjedésű ciklon felhőzete borítja be Kelet-Európa és Közép-Európa déli felének egét. E tájakon többfelé hull csapadék is. Sok a felhő a Földközi-tenger térségében is. Közben kontinensünk északnyugati határait is egy ciklon felhőzete érte el. Alacsony szintű rétegfelhő borítja Német- és Csehország nagy részét is. Tartósabban felhőmentes területek elsősorban egészen keleten találhatóak. A következő 36 órában a balti ciklon hidegfrontja lassan elhagyja a Kárpát-medencét, így összességében csökken a felhőzet, kisüt a Nap, viszont az előző napokhoz képest kissé hűvösebb időre számíthatunk.

Holnap délelőtt

Éjjel változóan felhős idő várható, a több felhő továbbra is a középső országrészben valószínű és itt az esti órákban néhol még előfordulhat gyenge eső, majd itt is megszűnik a csapadék. A hajnali órákban a nyugati, délnyugati tájakon is több lehet a felhő, de legfeljebb a határ menti területeken fordulhat elő jelentéktelen csapadékhullás a reggeli órákban. Mérséklődik az északi szél, csak a Tiszántúlon lehet még kissé élénkebb a légmozgás. 2 és 8 fok közötti legalacsonyabb hőmérsékleteket várható.

Holnap délután

Csütörtökön napközben változóan, a középső megyékben időnként erősebben felhős idő valószínű, de csapadékra nem kell már számítani. A felhőzet ezen a napon nagyobb részt már magas szintű felhő lesz. Az északias szél néhány helyen még megélénkülhet, de erős lökésekre már nem kell számítani. A legmagasabb hőmérséklet 9 és 13 fok között várható.

Holnapután délelőtt

Az éjszakai órákra kiderül az ország felett az ég, majd a reggeli óráktól magasszintű felhőzet növekedése valószínű északnyugat felől. A legtöbb helyen azonban még péntek reggel is derült idő várható, ugyanakkor sokfelé párássá válik a levegő. Ködföltok kialakulása is valószínű, amik a délelőtt folyamán majd fel fognak oszlani. Az északias irányú légmozgás gyenge marad, többfelé szélcsend lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet -2 és +4 fok között várható.

Esküvő információ

Menyasszonyi ruhák, éttermek, fotós, limuzin, nászút ajánlatok: http://eskuvo.rongo.hu

Bridal Mirage

Kézműves esküvői kiegészítők, ahol azt kapsz amit te megálmodsz.

Weigert József esküvői fotós

Weigert József, a Weigert Images alapítója Magyarországon és külföldön egyaránt vállal esküvői fotózást.

Eternity Szalon

Gyönyörű menyasszonyi ruhák széles választéka két szinten az Eternity Szalonban - kedves kiszolgálás, ingyenes próbák, megfizethető árak

LaMariée Budapest

Budapest legnívósabb Premium dealer esküvői ruhaszalonja a világhírű PRONOVIAS márkának és kizárólagos forgalmazója a ROSA CLARA AIRE Barcelona és az ALMANOVIA vadonatúj kollekciójainak!

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás Veszprém

Immár 7 alkalommal Veszprém megye legnagyobb esküvő kiállítása több mint 70 kiállítóval! Időpont: 2014. február 8-9. Helyszín: Lovassy László Sport Csarnok (8200 Veszprém, Cserhát lakótelep 11) eskuvotrend.com

Sajtóközlemények

Sajtóközlemények és nyilatkozatok a politika, gazdaság, marketing, IT, telekom, kultúra területéről: http://sajto.rongo.hu

Punk’N’Folk Halloween @ S8 Underground Club

Punk’N’Folk Halloween @ S8 Underground Club | Highland Bastards | Continental [USA]| Bullet Ants| Sniffin Glue | The Jet Buzz | Hisztéria

WWF: Belize ma leállíttatta a mélytengeri olajfúrást!

Az északi félteke legnagyobb kiterjedésű korallzátonya megmenekült a mélytengeri próbafúrásoktól.

Több ezer céget érinthet a jövedéki adószabályozás közelgő változása

A végrehajtási rendelet várhatóan október végén jelenik meg, így mindössze két hónapjuk marad a sok esetben akár kiadásokkal is járó átállásra a vállalatoknak.

Cover The Top @ S8 Underground Club | Haftones| Faterkiller | Dantes | Kilences terem

Október 28-án, pénteken, fergeteges Cover-este lesz az S8 Underground Clubban.

WWF: olajfúrás indulhat a Karib-tengeren!

A Karib-tenger partján fekvő Belize hétfőn jelentette be szándékát, miszerint tengeri területein olajfúrásokat kezd.

Izgalmakban bővelkedő futammal zárult a Hankook Racer Cup idei idénye a Hungaroringen

A Hankook Racer Cup az a versenysorozat, ahol nincsenek papírformák, minden futam tartogat meglepetéseket, ez így történt a bajnokság évadzáró viadalán is a Hungaroringen.

Nyugdíjba vonulási hullám a láthatáron - OTP Nyugdíjpénztár

Az évtized végéig az elmúlt évekhez képest 30 százalékkal többen érik el az öregségi nyugdíjkorhatárt.

Crazy Rock Night @ S8 Underground Club | Nil & Viola Pop Duo | Black Jack | Határzár |Jackson Criminal

Október 22-én, szombaton igazán őrült, valamint meglehetősen vegyes rock est kerül megrendezésre az S8 Underground Clubban.

Keddig tart a WWF Magyarország plüssmackójának árverése

Október 18-án, kedden zárul az a nyilvános licit, melynek során a WWF Magyarország kabalája, az óriási plüsspanda "keresi új munkahelyét".

Kikezdte a bizalomhiány a bankok monopóliumát

A világszerte megkérdezett 55 000 pénzintézeti ügyfél 48 százaléka van meggyőződve arról, hogy a bankoknál jó helyen van a pénze.