Legfrissebb hírek

Mi már tudjuk, milyen idő lesz karácsonykor

A népi megfigyelés szerint a Katalin napi időjárás megmutatja, mire számíthatunk karácsonykor.Forrás: Nők Lapja Café: Mi már tudjuk, milyen idő lesz karácsonykor

A gyerek bennégett a sütőben, az anyát és az élettársát letartóztatták

A másfél éves kislány belehalt az égési sérülésekbe.

Öngyilkos katonák elégítik ki magukat, így élnek a nők az Iszlám Államban

A New York Times-nak nyilatkozott két öngyilkos katonákhoz, nem sokkal a terrorista akció előtt hozzáadott feleség.

Vérfagyasztó felvétel: Magyarországot fenyegeti az Iszlám Állam

Újabb vérfagyasztó videót tett közzé az Iszlám Állam, amelyen többek között Magyarországot is fenyegeti a terrorszervezet.

Esküvője előtt hunyt el az ismert magyar énekes - Csak 46 éves volt Flipper Öcsi

Az ismert magyar énekes hét évvel ezelőtt túl fiatalon hunyt el.

Megfenyegette Magyarországot az Iszlám Állam

Az "ördögi koalíció" tagjai kaptak fenyegetést az Iszlám Államtól, a terrorszervezet hatvan országot fenyegetett meg.

Meg akartak erőszakolni egy nőt egy budapesti szoláriumban - Őt keresik

A fiatalember akkor támadt rá az alkalmazottra, amikor előkészítette neki a fülkét. Késsel fenyegette.

Az oroszok elzárták a gázcsapot

Nem fizettek az Ukránok, nem érkezik több gáz Magyarország felé sem.

Ez a legnépszerűbb magyar fürdőváros

Az év első 9 hónapjában 30 ezerrel nőtt a hajdúszoboszlói kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák száma, a növekedés elsősorban a hazai vendégeknek köszönhető.

Ételek, amelyek olajozzák ízületeit

Magyarországon nagyon sokan küzdenek valamilyen reumatológiai problémával. Érdemes tudni, hogy az ízületi fájdalmak helyes táplálkozással is enyhíthetők! Ehhez nyújtunk néhány jó tanácsot és receptet.

Döbbenetes dolgot filmezett le a férfi! Amit a videón látsz, arra nincsenek szavak

A világhírű épület ezen oldalát csak kevesen ismerik.

Sarka Kata ezt a fotót merte posztolni az ágyból! Támadták is érte - Nézd meg, miért!

Újra Hajdú nejének ugrottak a kommentelők.

"A társadalom szégyene" - levelet írnak Orbánnak a nyugdíjasok

Az emelés ellenére sem sikerül megőrizni a nyugdíjak reálértékét, sokan szégyenteljesnek érzik az 1,6 százalékos nyugdíjemelést. A nyugdíjasok somogyi szövetsége levelet fogalmaz Orbán Viktor miniszterelnöknek, azt javasolva: ne százalékosan, hanem az országos átlagnyugdíjnak megfelelő összeggel, azaz mindenkinek egységesen 1878 forinttal emeljék meg a nyugdíjakat.

Nyolc hónapon keresztül horgolta saját esküvői ruháját - és gyönyörű lett

Nemcsak, hogy gyönyörű esküvői ruhát készített magának ez a nő, de ráadásul az egész kijött hetven dollárból!Forrás: Nők Lapja Café: Nyolc hónapon keresztül horgolta saját esküvői ruháját - és gyönyörű lett

Megszólalt a kilőtt orosz gép túlélő pilótája

Az orosz légierő Szu-24-esének életben maradt navigátora szerint a török F-16-os bejelentetlenül és hátulról támadt, nem volt lehetőség kitérni előle. Állítja: nem sértették meg a török légteret.

Horn a hibás?!

Terrorcsoportok ezrei vannak az országban

A biztonsági szervek adatai szerint Bosznia-Hercegovinában mintegy 3400 "alvó sejt" (kisebb passzív terrorcsoport) van, és ezek arra várnak, hogy valamilyen terrorcselekményt hajtsanak végre - jelentette ki Milorad Dodik, a boszniai Szerb Köztársaság elnöke Belgrádban a Politika című szerb napilap szerdai beszámolója szerint.

Májtisztítás otthon? Ezekkel a növényekkel csináld! - Fogyni is fogsz

A következő növények tisztítják és óvják a májat, ráadásul a fogyást is hatékonyan segítik.

Készüljön fel, éjszaka megjöhet a hó!

Éjszakától a nyugati, délnyugati határvidéken főként havas eső, hó, illetve a délkeleti megyékben eső, havas eső egyre több helyen várható.

Elengedte a bíróság a TEK bombagyárosait

Egy embert küldött volna előzetes letartóztatásba az ügyészség azok közül, a férfiak közül, akiket a TEK fogott el a hét végén, de a bíróság az is elutasította. Az ügyész fellebbezett, mindenki szabadlábon van. 

Vízzel a rák ellen?

A napi 2-3 liter folyadékbevitel nagyon lényeges az emberi szervezetnek, de önmagában nem elég a rákos megbetegedések kivédésére....

Még péntekig menjen el tankolni

Tizenkét óráig tartott a mentőakció a lelőtt gép navigátoráért

Szíriai katonák találtak rá a lelőtt gép navigátorára, ezután speciális mentőakciót indítottak a kimenekítésére az oroszok.

Váratlan fordulat: elszámolási vita volt a fagyállós gazda és áldozata között!

Egyre több részlet derül ki a fagyállós borral megmérgezett fiatal történetéből. A Ripost a helyszínen, Vácszentlászlón járt, hogy minden oldalról bemutathassuk a tragédiát...

Bejöhet Merkel számítása: máris hasznosak a menekültek

Angela Merkel kancellár politikai jövője ugyan továbbra is bizonytalan, miután kérdés, hogy a német társadalom képes lesz-e kezelni az országba érkező több százezer menekültet, ám az már biztosnak látszik, hogy a bevándorlók segítenek a német gazdaságnak. Erre szükség is lesz, hiszen a Volkswagen, az ország egyik legnagyobb vállalata, a károsanyag-kibocsátási botrány miatt rosszabbul teljesít, mint amit megszoktak tőle.Várakozások szerint 800 ezer ember (jelentős részük a szíriai polgárháború elől menekülő bevándorló) érkezik idén Németországba, akik megjelenése 0,2 százalékpontot adhat hozzá a jövő évi GDP-hez - derül ki a Bloomberg 24 közgazdász megkérdezésén alapuló becsléséből. A felmérést november közepén végezték.Ezzel egyidejűleg a VW-botrány hatása elhanyagolható lesz: csupán 0,03 százalékpontot morzsol le a 2016-os GDP-ből. Ha ezt összevetjük azzal a becsléssel, amelyet az IMF adott októberben a német nominális GDP-re, akkor azt kapjuk, hogy közel hatmilliárd dollárral lehet magasabb a bruttó hazai termék a két hatás eredőjeként.Nagy kiadásA menekülteket ellátó állami rendszer az óriási áradat miatt óriási keresletet támaszt különböző árukra és szolgáltatásokra (egyebek mellett szállást és élelmet kell biztosítania az érkezőknek), miközben maguk a bevándorlók is költik a pénzüket német földön, amivel növelik a magánfogyasztást - magyarázza a becslés hátterét Stefan Kipar, a Bayerische Landesbank müncheni elemzője.Összességében a menekülthullám kezelése rövid távon úgy működik, mint egy állami keresletösztönző program - teszi hozzá. Ez tükröződik abban is, hogy keresztet lehet vetni a 2016-ra tervezett költségvetési többletre - említette meg a felmérésben megszólaló több közgazdász.Kicsi hatásA VW-hatás elemzése nehezebb. A csalással összefüggő javítások csak a cégnek okoznak kiadást, a GDP-t növelik. Ugyanez a helyzet azzal, hogy vásárlók egy része elfordul az autógyártótól, ugyanis jelentős részük másik német cég autóját fogja választani, ami a GDP szempontjából közömbös változás - magyarázza Timo Klein, az IHS Economics kutatóintézet frankfurti elemzője.Korábban a Bloombergnek nyilatkozó elemzők azt jósolták, hogy a német gazdaság éves összehasonlításban 1,7 százalékkal bővülhet az idei negyedik negyedévben, majd valamivel kevesebb, mint két százalékkal 2016-ban és 2017-ben.

Már megint rajtunk röhöghet a fél internet

Egy magyar lelemény is felkerült arra a listára, amit a Boredpanda nevű weboldal indított a legnevetségesebb tervezési bakik gyűjtésére.

Két nap múlva pénz - megéri a bankkártya

Egyre több vásárló inkább bankkártyával fizet - különösen az ünnepek előtt egy friss felmérés szerin - sőt ezek az ügyfelek többet is költenek a készpénzes vevőknél, a kiskereskedők harmadánál mégsem elérhető ez a fizetési mód. Ennek oka sokrétű, de leginkább az, hogy drágállják a kártyaelfogadás költségeit. Annak viszont, hogy a készpénzes vagy utánvétes fizetés mennyibe kerül, nem számolnak utána.

Király Gábor rossz hírt kapott

Mégsem a Haladás kapusa lehet a legidősebb Eb-résztvevő. Ha úgy alakul, izlandi kollégája megelőzheti a magyar játékost. Igaz, sok esély azért nincs rá.

Nem fizet Zimány Linda kedvese, Kedves Ferenc

Egy félmilliárd forintos végrehajtás miatt perel Zimány Linda párja, Kedves Ferenc - írja a Blikk.Forrás: Nők Lapja Café: Nem fizet Zimány Linda kedvese, Kedves Ferenc

Egy szál bugyiban pózol a 4 gyerekes modell! 40 felett is igazi bombanő - Nézd meg!

Maga posztolta a meztelen fotót közösségi oldalán.

Csapdavonat: Bécsben kisiklatták

Megtévesztően és igaztalanul tudósítottak a médiumok a bevándorlók szeptemberi Bicskére szállításáról, a sajtóorgánumok tévesen mutatták be a történteket olvasható az osztrák Sajtótanács szenátusának jelentésében.

Ausztria behozza Magyarországot

Közel egymillióval többen élnek majd nyugati szomszédunknál az elkövetkező 15 év végén mint most. Az elsődleges ok: a bevándorlás. A jelenlegi 8,54 millióról 9,31 millióra emelkedik a lakosság száma. Ez segíti az országot további gazdasági növekedéshez és a nyugdíjrendszer fenntartásához. Aktív politikával támogatják az integrációt.

Húha, mi történik Svédországban?

A svédeknek sikerült, amibe eddig mindenki belebukott. Ráadásul rekordidő alatt.

Itt a végső csapás Simicskára földügyben

Egy új törvényjavaslattal tennék lehetővé az új földbirtokosoknak, hogy megemeljék a bérleti díjakat a 2013 előtti földbérleti szerződések esetén is.

Nincs több gáz - az oroszok elzárták a csapot

Mivel nem fizettek az ukránok, így Magyarország felé sem  érkezik több gáz.  A Gazprom reggel tíz órakor bejelentette, hogy nem szálít több gázt Ukrajnának. A radikális lépés oka, hogy az ukránok nem fizettek idpben. A megegyezés alapján Ukrajna ugyanis előre fizeti meg az oroszoktól vételezett gáz mennnyiségét, legutóbbi kerete azonban már elfogyott, újabb összeget azonban nem fizettek. Ukrajna ezért elkezdte használni a tartalékait, de a tározói rövidesen kiűrülhetnek. A csap elzárása komoly veszélyt jelent a tranzitforgalomra is, többek között a Magyarországra érkező szállításokra is, mivel az ukránok elsőként a tranzitra szánt szállításokat korlátozhatják.  Continue reading Nincs több gáz - az oroszok elzárták a csapot at PestiSrácok.hu.

Itt a meglepetés: Ukrajna nem vesz több orosz gázt

Kijevben bekeményítettek, már a légteret sem engedik használni az orosz repülőknek.

Nagyon erőset léptek az oroszok, az ukránok beleremegtek

Az orosz gázipari óriásvállalat, a bejelentette: mivel az ukrán kormány nem fizette ki előre az energiahordozó árát, leállította az Ukrajnába irányuló gáz-szállítást.

Szőr a nőn! Íme, a képsorozat, ami kivágta az Instagramon a biztosítékot

Ashley Armitage a testszőrzetet fotózza.

Megdobálták a játékosokat a himnusz alatt

A török szurkolók az izraeli női kosárlabda-válogatott tagjait dobálták meg.

A rossz WiFi-nek harangoztak

A Chime egy különleges WiFi hálózatot hoz létre az otthonokban, gyorsabbá téve több gép kiszolgálását állítólag.

Céklával a hasi zsír és a méreganyagok ellen

Ismerjük meg a zöldségek vörös démonját, mely az egyik legkiválóbb természetes méregtelenítő és vértisztító szuperételünk. A cékla nem csupán egészségmegőrző vitaminbomba, hanem szemet gyönyörködtető színfolt a téli szürkeségben, és méltán érdemelte ki a gyógyító zöldség címet.

Így fest a topmodell ruha nélkül - ez már mindennek a teteje

Heidi Klum 42 éves. Ennek ellenére nyugodtan és merészen vág bele a topless világába. Gyönyörű és ellenállhatatlan.

Berki Krisztián kikészítette Friderikusz Sándort

Friderikusz Sándor nehezen viselte Berki Krisztiánt. Egy kis időre ott is hagyta az Összezárva Friderikusszal felvételén.Forrás: Nők Lapja Café: Berki Krisztián kikészítette Friderikusz Sándort

Célt értek a terroristák egy belga stadionban

A Clubb Brugge nézők nélkül fogadja a Napolit.

Agyonverték az Iszlám Államtól megszökő osztrák lányt

Tavaly két tini utazott ki a terroristákhoz. Azóta Samra barátnője sem él.

Az oroszok durván elkezdték lőni a törökbarát türkméneket Szíriában

Nagyszabású bombázásokba kezdett az orosz légierő a türkmén felkelők és más csoportok által uralt területeken a szíriai Latakiában.

A magyar középiskolások csaknem 80 százaléka szerint törvénytelen a fájlmegosztó oldalak használata

A magyar középiskolások háromnegyede még soha nem fizetett internetes letöltésért, 78 százalékuk mégis törvénytelennek ítéli meg a fájlmegosztó oldalak használatát - derül ki a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) legfrissebb kutatásából, amelynek eredményeit szerdán juttatta el az MTI-nek.

A kémek, akik tényleg kicsinálnák az Iszlám Államot

Az Anonymousnál kevesebben vannak, de egy egészen más stratégiával indulnak a terrorszervezet ellen azok a hackerek, akik állításuk szerint legalább egy terrorcselekményt már meghiúsítottak.

Hétfőn búcsúztatják a legendás magyar labdarúgót

Várhidi Pál temetését november 30-án tartják.

Gyász: 77 évesen elhunyt az amerikai sztár

Az amerikai színész, David Canary több éven át szerepelt az egyik legsikeresebb amerikai westernsorozatban, a Bonanzában. A háromgyermekes apuka 77 éves korában hunyt el.

Forrás: hirkereso.hu

Időjárás

Az adatokat a metnet.hu szolgáltatja

Összefoglaló: 2015.11.26

Izlandtól északkeletre ciklon örvénylik, közben a Brit-szigetektől délnyugatra anticiklon erősödik. A kettő közötti áramlási rendszer elnyúló frontjai már elérték Európa belső területeit is, így e tájakon sok a felhő és többfelé hull eső, északon hó. A Közép-Európát elöntő hideg egészen délre jutott, a mediterrán térségben újabb ciklonokat létrehozva. E légörvényeknek köszönhetően a Balkán-félszigeten és Dél-Olaszországban is felhős és többfelé csapadékos az idő. E két örvény között messze Északkelet-, illetve Délnyugat-Európában jellemzően az anticiklonok tevékenykednek, főként utóbbi tájakon sokat süt a nap, északkeleten azonban többfelé előfordulnak makacs ködfoltok, csapadék is. A következő 36 órában a Kárpát-medence egyre inkább a ciklon frontjainak hatása alá kerül. Ennek megfelelően sok felhőre, időnként gyenge csapadékra és hol itt, hol ott felbukkanó ködre számíthatunk. Folytatódik a hideg, kora télies idő, napközben 2-5 fokos maximumokkal és éjjelente a legtöbb helyen mérsékelt faggyal.

Ma délelőtt

Csütörtökre virradó éjszakán dél felől egyre jobban megvastagszik a felhőzet, reggelre jellemzően borult lesz az ég, az északi területeken várható mindössze erősen felhős égbolt. Reggel a déli határszélen várható csapadék, a nyugati területeken havas eső, keleten eső, de a Mecsek magasabb részein havazás várható. Az eleinte derültebb északi tájakon párássá válik a levegő és sűrű ködfoltok is kialakulhatnak. Az északi szél jellemzően gyenge marad, de délkeleten időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -6 fok között alakul, az eleinte kevésbé felhős északi tájakon lesz a hidegebb.

Ma délután

Csütörtökön napközben borult lesz hazánk felett az ég és a Baja - Gyöngyös vonaltól keletre kell csapadékra számítani. Ez vegyesen lehet elsősorban havas eső, eső, valamint hó is. Az északi szél tovább erősödik, az Alpokalján már erős széllökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 5 fok között alakul, a tartósan csapadékos tájakon várható az alacsonyabb hőmérséklet.

Holnap délelőtt

Péntekre virradó éjjelen marad továbbra is a borult égbolt hazánk felett, de a csapadékhajlam csökken. A reggeli órákra csak jelentéktelen szitálás, hószállingózás várható már. Az északi légmozgás jellemzően gyenge, a Dunántúlon mérsékelt lesz, melyet a nyugati határszélen továbbra is erős széllökések kísérnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet fagypont körül alakul.

Esküvő információ

Menyasszonyi ruhák, éttermek, fotós, limuzin, nászút ajánlatok: http://eskuvo.rongo.hu

Bridal Mirage

Kézműves esküvői kiegészítők, ahol azt kapsz amit te megálmodsz.

Weigert József esküvői fotós

Weigert József, a Weigert Images alapítója Magyarországon és külföldön egyaránt vállal esküvői fotózást.

Eternity Szalon

Gyönyörű menyasszonyi ruhák széles választéka két szinten az Eternity Szalonban - kedves kiszolgálás, ingyenes próbák, megfizethető árak

LaMariée Budapest

Budapest legnívósabb Premium dealer esküvői ruhaszalonja a világhírű PRONOVIAS márkának és kizárólagos forgalmazója a ROSA CLARA AIRE Barcelona és az ALMANOVIA vadonatúj kollekciójainak!

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás Veszprém

Immár 7 alkalommal Veszprém megye legnagyobb esküvő kiállítása több mint 70 kiállítóval! Időpont: 2014. február 8-9. Helyszín: Lovassy László Sport Csarnok (8200 Veszprém, Cserhát lakótelep 11) eskuvotrend.com

Sajtóközlemények

Sajtóközlemények és nyilatkozatok a politika, gazdaság, marketing, IT, telekom, kultúra területéről: http://sajto.rongo.hu

Alkohol: mennyi az annyi? Mikor nem ülhetek autóba?

A bor egy alkoholos ital. Mégsem ezért fogyasztjuk, feltéve persze, hogy kulturált borfogyasztásról beszélünk. Az illatok, ízek, az apró különbségek, a fajták és a termőhelyek egyedi vonásai, ezek élvezete és tanulmányozása teszi a bort széppé!

Európai Baloldal - Az atomerőmű nem stadion, ne engedjünk kontárokat és tolvajokat a közelébe!

Az Európai Baloldal szerint a kormány nem rendelkezik megfelelő koncepcióval a fogyasztók érdekeinek védelmére, amit az atomerőmű bővítésével kapcsolatos előkészítésben tapasztalható káosz is mutat.

Autóbérlés gyorsan és egyszerűen webáruházból?

Elindult a LeasePlan Hungária Zrt. webes autóáruháza, ahol hazánk vezető gépjármű- és flottakezelő vállalata optimalizált felszereltségű és motorizáltságú, raktárkészletre rendelt autókra szóló tartós bérletet kínál.

Gyilkosság a Merényi Kórház pszichiátriáján - ki a felelős?

Ahogy arról a média széles körben beszámolt, kedden hajnalban az egyik beteg ágyának vasrácsával agyonverte betegtársát a Merényi Gusztáv Kórház pszichiátriáján.

Illegálisan kitermelt fát dolgoz fel az osztrák cég Romániában

A WWF teljeskörű kivizsgálást sürget, és az EUTR egyezmény folyamatos megsértése miatt panaszt tett a hatóságoknál.

Punk Halloween @ A-Punk | Proces [SRB] | Sidol | tHE sNOBS

A tarajosok sem maradhatnak ki a halloweeni mulatozásból. Az S8 Underground Club szívesen fogadja a mulatozni vágyókat ezen a szombat (10. 31.) estén is.

Városnyi terület fedhető be az idén eladott Terrán cserepekkel

A Terrán csoport 2015 első 9 hónapjában 30 millió tetőcserepet értékesített itthon és külföldön, ami 25%-os növekedés 2014 hasonló időszakához viszonyítva.

A HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő a széles nyilvánossághoz fordul a deutériummegvonás kutatási eredményeinek megvédése érdekében

A HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. a Magyar Nemzet Hétvégi Magazinja 2015. október 10-én megjelent számának nyitóoldalán vezércikként megjelent terjedelmes írás okán fordulunk a széles nyilvánossághoz.

The Subotage Halloween @ S8 Black | The Subotage | Risk of Falling | RealAxe | Rockdiszkó

Október utolsó napján az S8 Underground Club nagyobb, Black névre keresztelt terme ad otthont a Subotage szokásos halloweeni bulijának.

Psycho Halloween RockNight @ S8 Black | Acid Victoria Lemezbemutató | Sniffyction | StrangeNite | Coffee City | Rockbuli

Remek koncertekkel várja Halloween alkalmából a szórakozni vágyókat az S8 Underground Club.