Legfrissebb hírek

Kegyetlenül megerőszakolt két barátnőt összesen 15 csavargó a parkolóban

Ilyen lesz a március! A meteorológusok is megdöbbentek!

Már a február is szokatlanul enyhe, tavaszias időt hozott, ennek ellenére pontosan tudjuk, hogy nem ritka a márciusi hóesés sem. Most kiderül, mire számíthatunk a következő hónapban.

Rettentően buta ember Az ATV-ben osztották a Fidesz alelnökét

Zamecsnik Péter ügyvéd a vörösiszap-per ítéletét bíráló politikusok kapcsán fejtette ki a véleményét a Havas a pályán adásában.

Kínos szembesítés: Lagzi Lajcsi nem minden szava igaz!

Elgondolkodtató üzenetet címzett egy régi barátja a mulatós énekesnek! Szerinte a börtönből nemrég szabadult sztár egyik nyilatkozata nem felel meg a valóságnak.

Halálos lövöldözés, Kovács "Kokó" István megúszta

A szombat estére tervezett bokszmeccs előtti mérlegelésen lövöldözés tört ki, egy halott és két sérült biztosan van. Az eseményen Kovács KOKÓ István is jelen volt.

Kisurrant az egyéjszakás kaland után, de telefonját a lánynál hagyta, a bosszú Facebookon várta

Az telefonban a lányról sértő üzenetek is voltak, amelyekhez a lány hozzá tudott férni, mert a fiú lezáratlanul hagyta a készüléket. Ezért a faképnél hagyott lány Facebookon állt bosszút.

Itt az idő sok-sok eurót venni? - Nem olyan biztos!

A gazdasági válság előtt jellemzően 240-260 forintért lehetett kapni egy eurót, most azonban vastagon 300 felett van a tarifa. A szakértők között szinte teljes egyetértés van abban, hogy a hazai fizetőeszköz tovább fog gyengülni a közös európai valutával szemben. Ebbe a képbe dobott be egy eltérő gondolatot Zsiday Viktor.

Rosszt hírt közölt az orvos Rékasi Károllyal

Azért ment a kórházba, hogy kiszedjék a csavarokat, de Rékasi Károlynak csalódnia kellett - írja a Bors.Forrás: Nők Lapja Café: Rosszt hírt közölt az orvos Rékasi Károllyal

Nem jött zavarba, pedig élő adásban lecsúszott a ruhája

A sportközvetítés alatt, időkérés közben a táncoslányokra figyelt a közönség. Egyiküknek a kelleténél lejjebb csúszott a ruhája...

Az Orbán kormány legkínosabb botránya

Keveseket lepne meg, ha filmes ötletek születnének a múlt év február-márciusában kirobbant brókerbotrányok nyomán. Ugyanis mind összegében, mind elkövetési módjában vetekszenek az eddig megismert Wall Street-i történetekkel.

Így tedd a csaptelepre a folpackot, ha már nagyon vízköves - Gyönyörű lesz tőle

Nincs jobb módszer a vízkő eltávolítására.

Kutyakemény versenytársat kaphat az Aldi és a Lidl

Gyilkos versenyre kényszerülhetnek a vezető diszkontláncok, felbukkant ugyanis a piacon egy kispályásnak semmiképpen sem nevezhető versenyző. Ebben a kategóriában szándékozik belépni a piacra az egyik vezető európai fapados légitársaság, az easyJet tulajdonosa. Jöhetnek az easyFoddstore-ok.

Nem hiszed el, milyen jóképű ez a hajléktalan férfi! Az egész internet odavan érte

A következő pasik a maguk kategóriájának legdögösebbjei.

A Hír TV-s vezető két évtizednyi pártkatonáskodás után világosodott meg

Súlyos állításokat fogalmazott meg a Médiapiacnak  adott interjújában Tarr Péter, a Hír TV vezérigazgató-helyettese arról, hogy működött a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó televízió akkor, amikor az oligarcha és Orbán Viktor még jóban voltak.   Tarr szerint a kormányzati kommunikációért felelős illetékesek mondták meg a televízió vezetésének, hogy "mi a heti aktuális pártüzenet, mire készüljünk, mit kell a [...] A Kipakolt a Hír TV-s vezető: Kiszolgáltuk a rendszert bejegyzés először a PestiSrácok.hu jelent meg.

Csődbe ment a patinás magyar élelmiszercég

Az öt legnagyobb malomipari cég közé sorolt, tatabányai székhelyű Sikér Zrt. csődvédelmet kért - írta szombati számában a 24 Óra.

Újpalotai kivégzés: Ezt üzenték kollégái a gyilkos tűzoltónak!

Péntek hajnalban, egy autóban égette el saját magát és szerelmét egy budapesti férfi. A brutális ügyről újabb részletek derültek ki!

Apró mellből gigantikus? Ez így nem fog menni!

A kismellű nőknek el kell fogadniuk, hogy egy plasztikai beavatkozással nem lehet látványos növekedést elérni, a fokozatosságot sz...

A Spar beindítja a vasárnapi gőzhengert

A Spar megkezdte a kivételezést néhány üzlettel, emellett a benzinkutas boltokon és sok kisebb üzletben lehet vásárolni február 7-én vasárnap. A Mindenár.hu összegyűjtötte és térképre pakolta őket.

Mikor születtél? Egyetlen képen láthatod az egész személyiséged!

Hogyan lehetne egy arckifejezéssel jellemezni a csillagjegyedet? Most megtudhatod!

A menekültáradat nem lassul, Merkel totojázik, Ausztria Budapest felé fordult - Új határai lehetnek Európána...

A menekültáradat lassítása, megállítása érdekében új európai védelmi vonal felállításán dolgozik Magyarország - kürtöli világgá a német sajtó, amely cikkeiben azt is kiemeli, a visegrádi országok mellett új szövetségesei is lehetnek Budapestnek. A PestiSrácok.hu külföldi hírösszefoglalójából kiderül, Magyarország és más uniós országok is a görög-macedón határ lezárását vetették fel az uniós külügyminiszterek mai, amszterdami informális találkozóján. [...] A A menekültáradat nem lassul, Merkel totojázik, Ausztria Budapest felé fordult - Új határai lehetnek Európának bejegyzés először a PestiSrácok.hu jelent meg.

Valami irányítja ezt a túl szabályos univerzumot

Németh Lajos visszavonulásáról sokat írnak mostanában, de ő azt mondja, nem fog egyik napról a másikra eltűnni, váltótársát, Gaál Noémit is szeretné megbízható kollégára hagyni. Az időjárás-jelentésben nincsenek ellenére a viccek, nem zárkózik el az emberektől sem, szívesen állít fel prognózist bárkinek, aki szabad ég alatt tartaná az esküvőjét. A TV2 meteorológusa az Origónak arról is mesélt, mit gondol a fia karrierjéről, illetve, hogy hány fok volt a leghidegebb, amit megélt.

"Ide most nem ülne be az Orbán Viktor!" Botrányos taxis kaland Siófokon

Mélyen megalázva érzi magát az a siófoki olvasónk, akit helyi taxis alázott porig durva szidalmazások közepette a minap. A verbális bántalmazást két kiskorú gyermek is elszenvedte. Az ordibáló sofőr a fuvar végén az utas után hajította a kifizetett viteldíjat az ablakon.

Lefilmezte az anya, ahogy két szellem lebeg a gyereke ágya felett - Nem mered megnézni a felvételt!

Egyre-másra kerülnek elő olyan képek és videók, amelyek állítólag szellemeket örökítettek meg. Beszámoltunk már a temetőben feltűnt zsoké kísértetéről, de megmutattuk nektek azt az ultrahang felvételt is, amin a magzat mellett az ördög arca látható. Egy ausztráliai anya napokkal ezelőtt posztolt ki egy nem kevésbé nyugtalanító videót: a babafigyelőn az látszik, ahogy két nem evilági lélek lebeg az asszony gyereke felett. Nézd meg a videót!

Plasztika: milyen ma a trendi mell?

Minden kornak megvan a maga divatirányzata. Ez nem csak a kifutókra igaz, hanem a plasztikai sebészetre is. Milyenek a mai kor tre...

Halott földönkívülivel kerültek az újságok címlapjára

63 évvel ezelőtt három fiatal férfi úgy döntött, hogy egy halott földönkívülivel fognak az újságok címlapjára kerülni.

Több millió ember van a titkos feketelistán

Kiszivárgott néhány név a World-Check titkos listájáról, amivel több millió embert kategorizáltak, több ismert embert terroristaként.

Testvére éhen halt, őt sokkos állapotban, összetörve vitték be

Székesfehérvár Egyiket a szemetes mellé dobták, a másiknak a testvére éhen halt. Jobbra érdemes sorsok következnek.

A magyar műsorvezető egyszerre két férfiba volt szerelmes - Végül így döntött

Nóci hónapokon keresztül egyszerre két férfiba volt szerelmes.

Hogyan károsítja a COPD a szívet?

Amennyiben Ön is krónikus obstruktív légúti betegségben (COPD) szenved, akkor fokozott a kockázata egyéb betegségek, mint például csontritkulás, gastrooesophagealis refluxbetegség (GERD), cukorbetegség és különböző szívbetegségek kialakulásának.

Az ünnepelt színésznő halálos balesete

Berlin, 1930. Betty Winter, az ünnepelt színésznő halálos balesetet szenved egy filmforgatás alatt. Rázuhan egy fényszóró, színész kollégája pedig kétségbeesésében egy vödör vizet önt az összeégett nőre, aki az áramütés miatt azonnal életét veszti - így indul Volker Kutscher: Csendes halál című regénye.

Átokká vált a mesekastély - Rendőrségi jegyzőkönyvben Orbán vejének a neve

Egészen jó nyugdíjam van, ülhetnék otthon békességben, de egyszerűen nem bírom nézni, ami itt folyik magyarázza Németi Pál, miért tett feljelentést természetkárosítás miatt, amikor meglátta, hogy fákat vágnak a híres turai kastély körül. Politikai szála is lehet az ügynek. Bár a feljelentés ismeretlen tettes ellen szól, a rendőrségi jegyzőkönyvbe bekerült a miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak a neve is.

Nem Hoffmann, nem is Czunyiné erőltette a döntést - Orbán tekintélye a tét

A 2010 óta másfél millió diákra, szüleikre és tanáraikra erőszakolt életképtelen rendszer elleni ellenállásról, a tákolmány omladozásáról szól a Vasárnapi Hírek munkatársainak, Ónody-Molnár Dórának és Szabó Katának február 6-án megjelent összeállítása. - Tolatás biciklivel - Összeállításunk a tanárok országos tiltakozásának tétjéről. De ki képviseli a szülőket és a diákokat?

Lottót tervezel ma feladni? Akkor előtte tájékozódj!

Bár valahol a szíve (esze) mélyén mindenki tudja, hogy nagyon kicsi az esély arra, hogy elvigye a mesés főnyereményt, de mégis olyan jó tervezgetni, álmodozni a milliárdos összegről...

Elfoglaltak egy benzinkutat a migránsok

Farkasszemet néznek a rohamrendőrökkel a macedón-görög határ görög oldalán.

Nem találtak túlélőt a Los Angeles-i légi katasztrófa után

A két kisrepülőgép a levegőben ütközött össze éjjel, az egyik gépen egy 61 és egy 81 éves férfi, a másikon egy 72 éves nő tartózkodott.

Népszavazást lengetett be Rogán Antal

A megnőtt terrorkockázat, terrorfenyegetés miatt további intézkedésekre van szükség - jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője szombaton egy budapesti konferencián.

Hosszú a franciák fejébe verte, hogyan írják a nevét

Hosszú Katinka három számban győzött a Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozat második állomásán, Amiens-ben, és a pénteki nyitónapon egy döntőt nyert Verrasztó Dávid is.

Öngyilkos lett a diák, bekapcsolt mikrofonnál szidta őt a vonatvezető

Egy öngyilkos diákra tett durva megjegyzéseket annak a vonatnak a vezetője, ami elé a fiú vetett magát. Egy jezsuita iskola két diákja lett rövid időn belül ugyanúgy öngyilkos.

"Móresre tanította" a diákot az állatkerti dolgozó Budapesten, az anyuka nem volt elragadtatva

A jeges vízbe rúgta az iskolás gyereket egy állatkerti dolgozó, de tettét nem igazán bánta meg.

Simicska szólt, hogy a meccs nem akkor ér véget, amikor Orbán lefújja

Ondó és szánkó.  Nem sokan tettek volna nagy tétet arra, hogy az ejakulátum szinonimája, valamint a havon csúszás élvezeti értékét növelő eszköz lesz egyszer a nemzeti együttműködés rendszerének szimbóluma. Ám 2015. február 6. átírt mindent, amit erről az Orbán Viktor és társai teremtette korcs konstrukcióról addig tudtunk.

Kiengedték a börtönből a 90-es évek áfázó stadionépítőjét - Szabadlábon Stadler József

Ma hajnalban kiengedték a börtönből Stadler József egykori vállalkozót, a legendás Stadler FC volt tulajdonosát.

Tényleg 75 éves? A magyar színésznő 20 évet is letagadhatna friss fotóján

Vári Éva még mindig fantasztikusan néz ki.

Előrehozott választásokat lengetett be Rogán Antal?

Vagy megegyeznek az ellenzékkel a rendkívüli terrorhelyzet bevezetéséhez szükséges támogatásról, vagy a Fidesz az emberekhez fordul".

Kleinheisler kezdett a rommá vert Werderben

A Werder Bremen négy góllal kikapott a Borussia Mönchengladbach vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. Kleinheisler László kezdett a kieső (osztályozós) helyen álló Werderben.

A Fővárosi Állatkert egyik dolgozója jeges vízbe dobott egy fiút

Mindezt nevelési szándékkal. Az állatkert vezetősége belső vizsgálatot indított az ügyben.

"Sajnálom, ami történt" - megszólalt balesetéről a kormányszóvivő

Kovács Zoltán a Blikknek ismerte el, hogy ő okozta a péntek reggeli balesetet.

Nem fizetett a Klik: kikapcsolták a gázt, és elmarad a tanítás

Nem fizetett a Klik, ezért kikapcsolták a gázt az egyik általános iskolában tudta meg az atv.hu.

Meglepőt rajzolt egy 7 éves kisfiú, akinek az volt a házija, hogy lerajzolja magát 100 évesen

A kisfiú ugyanis nem egy öreg bácsi rajzolt, hanem egy koporsót a föld alatt, ami felett virágok nyílnak.

Eltüntetnék a "vevőcsalogató" tejtermékeket

A Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács elnöke szerint éjszakába nyúlóan tárgyalt a kormány pénteken a magyar tejpiaci válság kezeléséről.

Csődbe ment az egyik legnagyobb magyar malomipari vállalat

Az öt legnagyobb malomipari cég közé sorolt, tatabányai székhelyű Sikér Zrt. csődvédelmet kért - írta szombati számában a 24 Óra.

Forrás: hirkereso.hu

Időjárás

Az adatokat a metnet.hu szolgáltatja

Összefoglaló: 2016.02.07

Európa nagy részére továbbra is egy, központjával Izland és a Brit-szigetek között elhelyezkedő hatalmas ciklonrendszer van hatással. Az ehhez kapcsolódó frontok sokfelé okoznak csapadékot, de a délnyugat felől érkező enyhe légtömegek hatására hó csak a legészakibb vidékeken fordul elő. Délkelet-Európa időjárását ezzel szemben anticiklon alakítja, mely lassanként kissé északabbra húzódik. Az anticiklon mentén ködös-rétegfelhős, valamint napos területek egyaránt megtalálhatóak. A hőmérséklet több helyen napközben is fagypont alatt marad. Hazánk fölé az északnyugat-európai ciklon előoldalán enyhe, eleinte még száraz levegő áramlik. Így erősödik a nappali felmelegedés, egyre több helyen emelkedik 10 fok fölé a hőmérséklet. A szeles idő miatt pedig az éjszakai fagyok is mind több helyen megszűnnek. A jövő hét közepén azonban változás lesz, a mediterrán térségben megjelenő peremciklonok hatására csapadékosra fordul időjárásunk.

Holnap délelőtt

A szombat esti felhőzetcsökkenést követően már az éjféli órák után nyugat felől növekedni kezd a fátyolfelhőzet, északkeleten csak kevés helyen marad rétegfelhős terület, inkább pára- és ködfoltok kialakulása valószínű. Az ország keleti felén gyenge vagy mérsékelt marad a délkeleti szél, a Dunántúlon azonban egyre több helyen megélénkülő délies irányú légmozgás várható. Emiatt reggel nagy különbség lehet a hőmérsékletekben: a szélcsendesebb és kevésbé felhős északkeleti, keleti tájakon még 0 és -3 fok közé hűl le a levegő, a főnös Kisalföldön ugyanakkor már 4 és 7 fok közötti értékeket mérhetünk majd. Ez utóbbi tájakon az éjszaka első felében áll majd be a minimum.

Holnap délután

Vasárnap lassanként tovább növekszik, vastagszik a fátyolfelhőzet nyugat felől, de az ország legnagyobb részén még több órás, részben szűrt napsütésre számíthatunk. Késő délután, kora este északnyugaton lehet egy-egy kisebb eső a vastagabb felhőkből. A déli, délkeleti szél többfelé megélénkül, a Dunántúl nyugati, északnyugati részén megerősödik. Itt viharos lökések is várhatók. A legmagasabb hőmérséklet jellemzően 9 és 14 fok között alakul, de a Bakony és a Mecsek főnjének kitett (a hegységektől északra, északkeletre fekvő) helyeken ennél kissé melegebb, míg a szélárnyékos északkeleti területeken kissé hűvösebb is lehet.

Holnapután délelőtt

Hétfőn reggel zömmel erősen felhős idő várható, a Dunántúl északi részén, a Dunakanyarban és az Északi-középhegység nyugati felén szórványosan kisebb eső, zápor is előfordulhat. A déli szél átmenetileg mérséklődik, inkább csak a Dél-Alföldön lehetnek élénkebb széllökések. A legalacsonyabb hajnali hőmérsékletek 0 és +5 fok között alakulnak, csak néhány északkeleti fagyzugos helyen várható gyenge fagy.

Esküvő információ

Menyasszonyi ruhák, éttermek, fotós, limuzin, nászút ajánlatok: http://eskuvo.rongo.hu

Bridal Mirage

Kézműves esküvői kiegészítők, ahol azt kapsz amit te megálmodsz.

Weigert József esküvői fotós

Weigert József, a Weigert Images alapítója Magyarországon és külföldön egyaránt vállal esküvői fotózást.

Eternity Szalon

Gyönyörű menyasszonyi ruhák széles választéka két szinten az Eternity Szalonban - kedves kiszolgálás, ingyenes próbák, megfizethető árak

LaMariée Budapest

Budapest legnívósabb Premium dealer esküvői ruhaszalonja a világhírű PRONOVIAS márkának és kizárólagos forgalmazója a ROSA CLARA AIRE Barcelona és az ALMANOVIA vadonatúj kollekciójainak!

EsküvőTrend Esküvő Kiállítás Veszprém

Immár 7 alkalommal Veszprém megye legnagyobb esküvő kiállítása több mint 70 kiállítóval! Időpont: 2014. február 8-9. Helyszín: Lovassy László Sport Csarnok (8200 Veszprém, Cserhát lakótelep 11) eskuvotrend.com

Sajtóközlemények

Sajtóközlemények és nyilatkozatok a politika, gazdaság, marketing, IT, telekom, kultúra területéről: http://sajto.rongo.hu

Mitől lesz szerelmes?

A lét szűk, fortélyt tanulni nehéz, Jó példa nincs, s drága a győzelem, A féltett öröm hamar tünedez, Ez az ami miatt a Szerelem...

Nehéz helyzetű kárpátaljai családokat támogat a LeasePlan

A LeasePlan Hungária Zrt., vezető gépjármű- és flottakezelő vállalat az év elején adománnyal segíti a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kárpátaljai családokat támogató programját.

IV. Akela Szilveszter – S8 Underground Club

Immáron negyedik alkalommal gyűlnek össze a Farkasok az év utolsó napján!

CCHR - 68 éves a pszichiátriai terror egykori sztár-áldozata

Az 1960-as években oly népszerű ausztrál rockegyüttes, az Easybeats frontemberéről, Stevie Wright-ról kevésbé köztudott, hogy karrierjét a pszichiátriai mélyalvás-kezelés tette tönkre.

Könnyebb lesz a rák diagnosztizálása az óbudai Szent Margit Kórházban

Uniós támogatást kapott a budapesti Szent Margit Kórház. A pénzből négy röntgengépet cserélnek újakra, melyeket elsősorban a vezető haláloknak számító daganatos betegségek felismerésére fognak használni.

WWF - Vállalati kibocsátás-csökkentés: itthon hiánycikk

Véget ért a Párizsi Éghajlatvédelmi Csúcstalálkozó, ahol a kormányzati éghajlatvédelmi felelősség mellett a vállalatok elkötelezettsége is előtérbe került .

Karácsonyi Gépvásár a GépDepónál! Te mit szeretnél?

Újra itt van a December, a Karácsonyi készülődés, és a barkácsoló, fúró-faragó családtagunknak nem könnyű ajándékot, meglepetést találni! Ebben jelenthet nagy segítséget a GépDepo.hu ajánlata, akciós kínálata!

Teljes körű támogatás a hazai intézmények és vállalatok munkájához professzionális infokommunikációs hátteret biztosító Unify (korábbi Siemens) rendsz

2015 decemberétől az intézményi és vállalati szektorban széles körben ismert Unify (korábban Siemens Enterprise Communications) kommunikációs, kollaborációs megoldásait kizárólagosan az Enterprise Group szállítja a kormányzati beszerzésekkel foglalko

Szabó András lett az Év Fiatal Vezetője 2015-ben

Idén első alkalommal lehetett megpályázni az Év Fiatal Vezetője díjat. A fődíjat Szabó Andás, az iData Kft. tulajdonosa és stratégiai irányítója kapta.

WWF - Zsákutcában a szén alapú gazdaság

A WWF nemrégiben kiadott globális jelentése rámutat arra, hogy az egyre olcsóbb megújuló energiatermelési technológiák tavaly több beruházást vonzottak, mint a szén.