kezdőlap belföld külföld gazdaság informatika kultúra sport autó bulvár egészség blog
 • friss hírek

  Forrás: hirkereso.hu

 • Időjárás

  Az adatokat a metnet.hu szolgáltatja

  Összefoglaló: 2014.08.27

  Európa északi, északkeleti részét egy teknő uralja, tőle nyugatra sekély anticiklon terül el, az óceán fölött pedig szintén erős ciklontevékenység zajlik. A mediterrán térségben a leszálló légáramlatok jellemzőek. A teknő hatása alatt álló területeken, valamint az anticiklon déli peremvidékén csapadékos az idő, a hőmérséklet már inkább az őszt idézi, de maga a magasnyomású képződmény sem strandidővel kényezteti a környezetében élőket. Igazi nyári meleg csak földrészünk déli tájain jellemző. A Kárpát-medence fölött feltámadó széllel hidegfront vonul át, többfelé csapadékot okozva. A front mögött stabilizálódik és kiszárad a levegő, így egy időre megnyugszik térségünk időjárása.

  Ma délután

  Hidegfront vonul át fölöttünk, melynek hatására az ország nagy részén felhős, csapadékos időre van kilátás. Többfelé valószínű záporeső, zivatar kialakulása, a déli tájakon tartós esőzés. Legkisebb eséllyel a Dunántúl északi területeit érinti csapadékhullás. A délután második felében északnyugat felől megkezdődik a felhőzet csökkenése. A nyugati, északnyugati irányú légmozgás az ország északi felén gyakran megélénkül, Észak-Dunántúlon, a Balaton térségében és az Északi-középhegység nyugati részén erős, viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 19 és 24 fok között alakul, de a tartósan borús, csapadékos tájakon helyenként ennél több fokkal hűvösebb lehet. Az ország nyugat-keleti irányú középső sávjában valószínű a melegebb idő.

  Holnap délelőtt

  Csütörtökre virradó éjszaka északnyugat felől tovább csökken a felhőzet, reggel már országszerte derült vagy gyengén felhős égre tekinthetünk fel. Az éjszaka első felében északkeleten és a déli-keleti határvidéken még kialakulhat eső, zápor. Az északnyugati szél fokozatosan legyengül. A szélcsendes területeken párássá válik a levegő, ködfoltok is képződhetnek. Hajnalra általában 6 és 11 fok közé csökken a hőmérséklet, a szélvédett, mélyebben fekvő területeken lesz hűvösebb a reggel.

  Holnap délután

  Túlnyomóan napos, száraz időre számíthatunk. Gyakoribb felhősödés, helyenkénti kisebb eső, záporeső az északkeleti határszélen lehet. Az északnyugati szél gyenge marad. A hőmérséklet csúcsértéke jellemzően 21 és 25 fok között szóródik.

  Esküvő információ

  Menyasszonyi ruhák, éttermek, fotós, limuzin, nászút ajánlatok: http://eskuvo.rongo.hu

  Weigert József esküvői fotós

  Weigert József, a Weigert Images alapítója Magyarországon és külföldön egyaránt vállal esküvői fotózást.

  Eternity Szalon

  Gyönyörű menyasszonyi ruhák széles választéka két szinten az Eternity Szalonban - kedves kiszolgálás, ingyenes próbák, megfizethető árak

  LaMariée Budapest

  Budapest legnívósabb Premium dealer esküvői ruhaszalonja a világhírű PRONOVIAS márkának és kizárólagos forgalmazója a ROSA CLARA AIRE Barcelona és az ALMANOVIA vadonatúj kollekciójainak!

  EsküvőTrend Esküvő Kiállítás Veszprém

  Immár 7 alkalommal Veszprém megye legnagyobb esküvő kiállítása több mint 70 kiállítóval! Időpont: 2014. február 8-9. Helyszín: Lovassy László Sport Csarnok (8200 Veszprém, Cserhát lakótelep 11) eskuvotrend.com

  Ferkai Mercedes, Budapest - Ágota Esküvőszervezés

  Az esküvőd napjának tökéletesnek kell lennie, hiszen nem megismételhető alkalom. Ezen a napon a te legfontosabb dolgod gyönyörű szépnek lenni. Mi mindenben segítünk, hogy ezt semmi se felhőzhesse be.

  Sajtóközlemények

  Sajtóközlemények és nyilatkozatok a politika, gazdaság, marketing, IT, telekom, kultúra területéről: http://sajto.rongo.hu

  Néhány nap múlva startol a Gazdag Gazda roadshow

  Négy helyszínen szervez konferencianapot a Magro.hu arról, hogyan használható a leggyümölcsözőbben az e-kereskedelem az agráriumban. A menün marketingfogások, pályázati lehetőségek, mezőgazdasági képzések, illetve a hatékony ártárgyalás szerepel.

  Munkáspárt 2006 - Egy fillért se a NATO-nak!

  Az Európai Baloldal tiltakozik az afgán hadsereg és rendőrség magyar adófizetők pénzéből való támogatása ellen.

  Külföldön is helytállnak a magyar brókerek

  A szakvizsgára való 100 órás felkészítő tanfolyamot és magát a szakvizsgát is szervező Közép-európai Brókerképző Alapítvány tapasztalatai ugyanakkor már azt is jelzik, egyre több végzős növendék helyezkedik el külföldi pénzintézeteknél.

  Az év kerékpáros kihívása: lehet-e 800 km-t tekerni 24 óra alatt?

  A tavalyi sikeres bemutatkozás után augusztus 23-24-én ismét a kiskunlacházi repülőtéren tekerhetnek azok, akiket az extrém távok hoznak izgalomba (12 vagy 24 óra bringa), extrém körülmények közt.

  Az Európai Baloldal tiltakozik a kaszinók adókedvezménye ellen

  A szerencsejátéknak valójában semmi köze nincs a szerencséhez, hiszen egyszerű matematikával dolgozik, amely szavatolja az „osztó” profitját és a játékosok elsöprő többségének veszteségét.

  Ebola és barna pestis

  Az Európai Baloldal aggodalommal figyeli az immár több mint ezer áldozatot követelő ebola pusztítását.

  Xperia M2 Aqua, egy vízálló okostelefon mindenki számára

  A Sony OmniBalance formatervezéssel kialakított és 8 megapixeles kamerával ellátott Xperia M2 Aqua nemcsak új mérföldkövet állít a középkategóriás készülékek között.

  Panda a vírusirtók élén!

  A Panda Cloud Antivirus ismerte fel a legtöbb számítógépes fenyegetést az AV-Comparatives legfrissebb tesztjén.

  Mennyi marad Földünkből?

  Idén minden eddiginél korábban, már augusztus 19-én elérkeztünk a globális túlfogyasztás napjához.

  IWI - Harcos aerobikosok - a FitFight módszer

  interjú Csörgő Adriennel, WBPF athletic physique világbajnokkal, a FitFight módszer megalkotójával